Adem de vluchtheuvel van het nu

In deze korte video licht Rick van Dijk toe hoe jij kort helemaal in het nu kan treden door je volledig te focussen op jouw adem. Treed met jouw adem de vluchtheuvel van het nu in. Adem is niet morgen, adem is niet gisteren, adem is altijd in het nu. Adem in door je neus, uit door je neus en wees even helemaal in het nu.

Rick van Dijk werkt sinds 35 jaar als sportfysiotherapeut en heeft zich vanaf 2006 zich steeds verder gespecialiseerd op ademtherapie en ademtraining en verzorgt daar individuele trainingen en workshops in. Hij begeleidt mensen met gezondheidsklachten,(top)sporters, defensie, brandweer en politie personeel. Rick heeft momenteel zijn praktijk bij ons in Olympic Gym Amsterdam. Benieuwd naar meer informatie over ademhaling? Ga dan naar zijn website health-ki.nl en neem bij interesse contact met hem op.

Olympic Gym Amsterdam

Interesse in meer content over ademhaling? Lees het artikel wat Rick van Dijk hier eerder over schreef: Ademhaling the first line of defence artikel of de uitgebreide video met ademhalingsoefeningen als first line of defence.

Wil jij structureel met jouw ademhaling aan de slag? Ga dan naar de website van sportfysiotherapeut en ademspecialist Rick van Dijk - Health-Ki en vul het contactformulier in.

Rick van Dijk biedt nu als Sportfysiotherapeut ook videoconsulten aan. Heb jij momenteel klachten en wil jij dat Rick jou op afstand helpt? Dat kan doe een aanvraag voor een videoconsult via deze link en dan neem Rick contact met jou op.