Even voorstellen

Er lopen de laatste weken wat nieuwe gezichten door de fitnesszaal bij Olympic Gym Amsterdam. Wij hebben wat nieuwe stagiaires van de Hogeschool van Amsterdam en het CIOIS die bij ons stage komen lopen en onderzoek komen doen, dit vijftal studenten stelt zich hieronder even voor:

Hey leden van Olympic Gym!

Timo de jong Stagiair Olympic Gym Amsterdam

Mijn naam is Timo de Jong. Ik ben 17 jaar en woon in Alkmaar. In Amsterdam volg ik de opleiding Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid Niveau 4, aan het ROCTOP, gevestigd in de Sporthallen Zuid. Ik zit in leerjaar twee.

Via een vriendin van mijn moeder, die vol enthousiasme sprak over haar ervaringen en trainingen bij Olympic Gym Amsterdam, heb ik contact gezocht met Joost Hazes. Na een prettige kennismaking mocht ik aan de slag als stagiair. Ik hoop hier verder te kunnen groeien tot personal trainer.

Het komend jaar loop ik stage voor het behalen van mijn keuzedeel Fitvak A. Voor mijn opleiding zal ik opdrachten voorbereiden, uitvoeren en evalueren. Daarnaast hoop ik natuurlijk veel te leren in de praktijk. Ik zal veel rondlopen door de sportschool en uiteraard kun je me aanspreken voor vragen of een leuke workout.

Ik heb er veel zin in!

Timo

 
Beste leden van Olympic Gym,
Dinja van Olympic Gym Amsterdam
Wellicht dat we elkaar al eerder hebben zien lopen in de sportschool. Mijn naam is Dinja van Rooijenen ik zit middenin een carrièreswitch. Waar u mij voorheen aan trof in verschillende sterrenkeukens aan de toetjeskant of in mijn chocoladekamer thuis, breng ik nu het liefst mijn tijd door in de sportschool.
Na jarenlang kok te zijn geweest was ik opzoek naar een gezondere leefstijl en waar kon ik dat beter vinden dan in de sportschool zelf? Waar ik voorheen mezelf kon stortten in chocolade, bloem, suiker, of boter vind ik het nu heel interessant om te kijken naar de macronutriënten en micronutriënten. Wat heeft uw lichaam nodig in rust en wat heeft het nodig op de dagen dat u traint?
Mocht u interesse hebben in een voedingsschema op maat dan kunt u mij altijd aanspreken.


Tot snel bij Olympic Gym!

Dinja van Rooijen

 
Hallo Allemaal,

Mijn naam is Julia Schuiling en ik studeer Sport Management en ondernemen in Amsterdam. Het aankomende half jaar loop ik stage bij Olympic Gym Amsterdam en zal ik samen met mijn studiegenoten meewerken aan de social media van Olympic Gym. Daarnaast loop ik een onderzoeks-en adviesstage gericht op Olympic Gym. Zo zal ik gaan onderzoeken hoe Olympic Gym e-mail Nieuwe stagiaire Julia Schuiling Olympic Gymmarketing kan implementeren, met als doel ledengroei.

Sport houdt mij bezig en is mijn passie. De sport die ik zelf beoefen is korfbal. Doordat ik meerdere keren per week sport, ben ik zelf niet vaak in de sportschool te vinden. Door deze stage kan ik het natuurlijk niet laten om de Gym in te gaan, en zal ook ik mijn eerste stapjes gaan maken. De locatie van Olympic Gym spreekt mij erg aan. sporten en als uitzicht het Olympisch stadium, dat kan niet beter!

Ik hoop jullie snel is tegen te komen in de gym, en misschien kunnen jullie mij nog iets leren.

Julia SchuilingHoi ik ben Milan,

ik ben 19 jaar oud en ik loop stage bij Olympic Gym. Op dit moment studeer ik Sport Management &

Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam.

Olympic Gym Amsterdam

Vroeger speelde ik veel voetbal, maar ik ben daar nu twee jaar mee gestopt. Op dit moment doe ik aan fitness, dit is voor mij een manier om te ontspannen. Daarnaast doe ik nog vele andere soorten sport tijdens mijn studie.

Ik ga een concurrentieanalyse doen voor Olympic Gym. Hierbij ga ik de sportscholen in de buurt vergelijken en analyseren op verschillende aspecten. Daarna ga ik alle aanbiedingen vergelijken en kijken wat voor aanbod de
leden van Olympic Gym Amsterdam het meest aanspreekt.

Ik hoop jullie een keer in de sportschool te zien!

Milan van Eck
Stagiair Olympic Gym Amsterdam Simon Roozendaal

Hallo iedereen, mijn naam is Simon Roozendaal en ik ben een van de nieuwe stagiaires voor de komende zes maanden. Voor mijn studie moet ik een klanttevredenheidsonderzoek opstellen voor Olympic Gym. Daarbij geef ik natuurlijk een waardevol advies zodat de gym mooie stappen kan maken voor in de toekomst.

Ik wilde altijd al een stage bij een fitnesscentrum en uiteindelijk ben ik door een vriend bij Olympic Gym terecht gekomen. De locatie en faciliteiten binnen de gym spraken mij enorm aan en dat was dan ook de hoofd reden om mijn stage hier te doen.

Sport is heel belangrijk voor mij omdat het mijn zorgen doet vergeten en het mij ook een geluksgevoel geeft. Daarnaast ben ik door sport ook gedisciplineerder geworden, wat mij helpt in andere aspecten van mijn leven. Mijn favoriete oefeningen is de ‘Triceps touw extentie’ omdat deze oefening mij een goede pomp geeft in mijn armen.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij Olympic Gym en wellicht kunnen wij dan een keer trainen!

Simon Roozendaal