Beste leden,

Eindelijk is het daar, 12 maart, de dag dat wij 20 jaar in het Olympisch Stadion gevestigd zitten! Die dag wil ik natuurlijk niet ongezien voorbij laten gaan en dat betekent tijd voor een verandering.

Voordat ik de verandering ga onthullen, wil ik jullie even terug nemen in de tijd. In 1999 werd ik door Piet Kranenberg benaderd of ik mijn sportschool wilde vestigen in het Olympisch Stadion. Piet Kranenberg is degene die ervoor heeft gezorgd dat het Olympisch Stadion is blijven bestaan en als monument werd geregistreerd. Hij is met het idee gekomen om het Olympisch Stadion van binnen te laten verbouwen, zodat er bedrijven konden komen. Ik was erg verbaasd dat hij aan mij dacht om daar mijn sportschool te vestigen en vroeg dat aan hem. Waarop zijn antwoord was dat ik wat met de Olympische Spelen moest hebben, want ik was immers lid van de Olympische Sportbibliotheek. Mijn liefde voor sport was toen al zo groot, dat ik dit met beide handen heb aangepakt. Mijn persoonlijke doel is om iedereen met de juiste begeleiding te helpen met sporten. Jong en oud, iedereen is welkom bij onze gym. Ik vind dat dit ook naar voren komt in onze visie.

Na 20 jaar vind ik dat wij het recht hebben verdiend om onze naam te veranderen naar iets Olympisch. Er wordt vaak gedacht dat hier alleen getraind mag worden met een medische reden en dit is natuurlijk niet het geval. Iedereen kan hier komen trainen. Wij zijn een echte ‘family gym’ waar iedereen geholpen kan worden op een optimale manier te sporten en zijn of haar sportieve doelen te bereiken.

Vanaf 12 maart zullen wij daarom verder gaan onder de naam:Wees niet gevreesd, wij blijven hetzelfde bedrijf en werken met hetzelfde team. Wij blijven doorgaan met onze passie om iedereen zo goed mogelijk te helpen met een programma op maat afgesteld op zijn/haar doelstellingen. Toch zullen er wat veranderingen plaatsvinden. Wat gaat er dan allemaal veranderen? Ten eerste krijgen wij een compleet nieuwe website www.olympicgymamsterdam.nl en een nieuw e-mailadres: info@olympicgymamsterdam.nl. Ook wordt de branding veranderd en zal onze app een nieuwe naam krijgen. Deze veranderingen zullen vanaf heden al gaan plaatsvinden en wij gaan jou daar dan ook van op de hoogte houden.

Als jij nou nog vragen en/of opmerkingen hebt, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar dion@olympicgymamsterdam.nl.

Ik wil jullie graag persoonlijk bedanken voor de prachtige 20 jaar en hopen dat er met Olympic Gym Amsterdam nog velen gaan komen!

Met sportieve groet,

Joost Hazes