Update 10 Corona Virus aanvulling protocol

Lieve Leden,

Morgen is het eindelijk zover en mogen onze deuren weer open! In deze e-mail nog een aanvulling en enkele toelichtingen op het protocol dat wij hebben verstuurd op 22 juni 2020.

Goed nieuws! De kleedkamers en douches gaan per 1 juli ook gewoon open.

Let hierbij op het volgende:

- Bij gebruik van de kleedkamers en douches; doe dit binnen het tijdslot dat jij hebt gereserveerd

- Houd 1,5 meter afstand

- Ben niet onnodig lang in de kleedkamers

- Na het openen van jouw kluis desinfecteer het bedieningspaneel

Hieronder een aantal toelichtingen;

Waarom moet jij reserveren en in- en uitchecken?

Fitnesscentra moeten weten wie er aanwezig zijn in de gym. Daarbij moeten wij reserveringen vastleggen in een logboek, zodat er een contactonderzoek kan plaatsvinden bij een eventuele besmetting.

Hoelang duurt 1 tijdslot?

Omdat wij per 1 juli ook weer gebruik mogen maken van de kleedkamers en douches stellen wij de tijdsloten in op 75 min. Hierin kan jij je omkleden, sporten en eventueel douchen.

Waarom zijn de parkeerkaarten zo duur geworden?

Jarenlang heeft Olympic Gym Amsterdam de service aangeboden dat onze leden voor een relatief goedkope prijs kunnen parkeren in de parkeergarage onder het Olympisch Stadion. Dit parkeerticket was geldig voor 3 uur voor €3,50-. Wat de meeste van jullie misschien niet weten, is dat wij de rest prijs betaalden als jij langer dan 1 uur geparkeerd stond. Nogmaals dit was een service, waar wij jaarlijks een hoop geld aan kwijt waren. Gezien de omstandigheden is deze kostenpost helaas op het moment niet meer mogelijk. Wij hopen op jouw begrip hiervoor.

Nogmaals als jij 1 uur geparkeerd staat, raden wij jou aan om jouw ticket in de parkeergarage te betalen. Dit is dan goedkoper.

Mag ik als persoon die in de risicogroep valt ook op tijden sporten niet bestemd voor de risico groep?

Ja dit is toegestaan. De reden dat wij een tijdslot hebben gecreëerd voor de zogeheten risicogroep, is om op die tijden een zo veilig en rustig mogelijke omgeving te creëren. Mocht jij als persoon in de risicogroep toch liever op een ander tijdstip sporten, is dit uiteraard mogelijk.

Verder vinden jullie hieronder het protocol van de brasserie Zus & Zo.

Algemene richtlijnen voor de gasten: 1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers. 2. Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten 3. Op het terras en binnen mag je alleen zitten, niet staan.

4. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt 5. Personeel van Zus&Zo kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten 6. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op 7. Was bij binnenkomst grondig je handen of gebruik het desinfectie middel bij de ingang 8. Toilet gebruik is voor gasten beperkt mogelijk. 1 persoon per keer. Reinig het toilet zelf voor en na gebruik.. Was na het toiletbezoek grondig je handen 9. Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel) of leg cash op de balie bij de kassa 10. Via app of telefonisch bestelde producten kunnen in overleg worden geleverd bij de voordeur of opgehaald bij het afhaal loket aan de linkerkant van Zus&Zo 11. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald. Openingstijden: Maandag tot en met donderdag 9:00 tot 14:00 uur en van 16:00 tot 20;00 uur Vrijdag& Zaterdag 9:00 tot 15:00 Zondag 10;00 tot 15:00

Er is een looproute gecreerd in Olympic Gym, sporters die na of tijdens het trainen naar Zus&Zo willen komen, moeten via de uitgang van nummer 18 uit de gym en buitenom weer naar binnen gaan op nummer 23!!

Bestellen van producten kan via app, sms of telefonisch via het Zus&Zo nummer 06-42143658 [handig voor tijdens het trainen]

Vertel ons:

- Wat je wilt bestellen - ophaaltijd - voor meenemen of binnen nuttigen Ophalen kan op het gewenste tijdstip bij afhaalloket aan de linkerkant van Zus&Zo of we kunnen het naar de voordeur van nummer 23 brengen.

Bezoek aan Zus&Zo: 1. Heb respect voor elkaar en geef elkaar de ruimte

2. Maximaal 2 personen, of meer personen die een gezamenlijke huishouding vormen, mogen binnen een afstand van 1,5 meter aan tafel zitten. 3. Volg zoveel mogelijk de markeringen en houd looprichting aan 4. Bestel bij een medewerker bij binnenkomst bij de kassa en kijk samen naar een geschikte tafel 5. De bestelling word uitgeserveerd op het daarvoor aangegeven gedeelte 6. Bij terras bezoek word de bestelling geplaatst bij het afhaal loket aan de linkerzijde 7. Toilet gebruik is voor gasten beperkt mogelijk. 1 persoon per keer. Reinig het toilet zelf voor en na gebruik.. Was na het toiletbezoek grondig je handen 8. Betaal zoveel mogelijk contactloos, pin, mobiel of krediet storten op je account. Cash geld graag op de balie bij de kassa neerleggen.

9. Niet sportende gasten mogen ingang nummer 23 ook als uitgang gebruiken.

We hopen iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en kunnen niet wachten om iedereen weer te zien.

Tot snel,

Het team van Zus&Zo

Nogmaals bedankt weer voor jou aandacht. Wij zien jou graag weer vanaf 1 juli terug bij Olympic Gym Amsterdam!