09 maart 2022 
in Nieuws

5 vragen aan.... Dion

1. Wat doe je bij Olympic Gym?
Op dit moment ben ik samen met Talisa Hazes clubmanager en richt ik mij het meest op de trainers. Als clubmanager ben je verantwoordelijk voor alle processen in de sportschool. Verder sta ik zelf ook bij de receptie, in de fitness en in de kinderopvang. Eigenlijk een beetje van alles.


 2. Wat is jouw drijfveer/doel m.b.t. fitness/trainingen geven?
Ik vind het heel leuk om mensen te helpen om beter te worden en dingen te leren die zij eerder nog niet wisten. Ik vind het altijd leuk om iemand te trainen die enthousiast is en ook progressie boekt. 


 3. Wat betekent sporten voor jou?
Sporten is heel belangrijk voor mij. Het liefst sport ik de hele dag door haha. Sporten is voor mij naast het fysieke ook een mentale tool om jezelf te verbeteren. Het helpt met doorzettingsvermogen en elke keer je grenzen verleggen. Het is voor mij ook een uitlaatklep en maakt mijn hoofd leeg zodat ik daarna weer verder kan.


 4. Wat is jouw favoriete health food & wat je guilty pleasure qua eten?
 Uhm dat is een lastige, maar ik denk dat mijn favoriete healthy food geroosterde groentes uit de oven is. Ik kan dit echt elke dag eten. Mijn guilty pleasure is dan denk ik wel sushi. Ik kan dat niet te vaak eten, maar soms heb ik daar echt zin in.


 5. Heb je een waardevolle health tip/goed advies?
 Uhm niet per se, maar een slogan die ik altijd gebruik in mijn dagelijkse leven is: ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Die is afkomstig van Pippi Langkous en helpt mij elke keer te relativeren en uit mijn comfortzone te stappen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen