04 november 2021 

5 vragen aan... Hadewig

 1. Wat doe je bij Olympic Gym?
  Ik ben sinds een half jaar werkzaam bij de club als personal trainer, fitness instructeur, maar ik geef ook groepslessen zoals circuittraining, BBB en senioren fitness.
 2. Wat is jouw drijfveer/doel m.b.t. fitness/lesgeven?
  Samen met de groep of een individu plezier maken in het sporten en ze motiveren en helpen hun doel te bereiken. Wat dat doel ook is, we doen het samen!
 3. Wat betekent sporten voor jou?
  Sporten betekent alles voor mij. Nou ja, wel bijna alles. Het heeft me door de moeilijkste periodes van mijn leven getrokken. Of dat nou mentaal was of doordat ik een blessure had (ja ook met een blessure kun je blijven sporten). Door te blijven sporten voelde ik me altijd weer beter. Maar ook als ik me top voel, is het een heerlijke uitlaatklep! Lekker samen met mijn maatje(s) sporten, elkaar uitdagen, elke keer weer een stapje verder zien te komen en vooral veel lol maken! Het is een way of life geworden, ik zit daardoor lekkerder in mijn vel, letterlijk en figuurlijk!
 4. Wat is jouw favoriete health food & wat je guilty pleasure qua eten?
  Sushi vind ik erg lekker….of een lekker gegrild kippetje met verse groenten. Moet eerlijk zeggen, als iemand anders het klaar maakt, smaakt het toch altijd iets lekkerder 😊
 5. Heb je een waardevolle health tip/goed advies?
  Kijk wat je leuk vindt qua sport, alleen dan houd je het vol. Stel voor jezelf een realistisch doel, werk er met behapbare stapjes naar toe, zo blijf je gemotiveerd! En probeer het sporten te integreren in je dagelijks leven, zodat het een routine wordt. Heb je daar hulp bij nodig, vraag dat dan gewoon! Je hoeft niet alles alleen te doen. En voel je je even niet lekker in je vel, blijf bewegen, ook al is dat een stuk wandelen. Het is wetenschappelijk bewezen dat je je beter gaat voelen door te bewegen! Maar het allerbelangrijkste wat ik mee wil geven: maak lol en geniet van wat je kunt – en je kunt vaak meer dan jezelf denkt!!! – Zet m op!!

Over de schrijver
Reactie plaatsen