arrow_drop_up arrow_drop_down

Fit worden bij Olympic Gym Amsterdam?

Behaal in 10 weken al resultaat met de augustus actie.

Doe mij de actie!


Fit worden bij Olympic Gym Amsterdam?

Behaal in 10 weken al resultaat met de augustus actie.

Doe mij de actie!
124756+
Kilo's afgevallen
10000en
Personal Trainingen gegeven
2700+
Gelukkige leden
90+ uur
Groepslessen elke week
Als jij je in augustus 2020 inschrijft krijg jij het 10 weken traject geheel gratis! Het 10 weken traject is de manier om jouw doelen in 2020 nog te gaan bereiken.
Joost Hazes - Oprichter Olympic Gym Amsterdam

Even voorstellen

Missie Olympic Gym Amsterdam

Joost Hazes zag in 1976 al dat revalidatie en krachttraining voor topsporters sneller en efficiënter kon. Hij heeft voor revalidatie in de topsport trainingsmethoden ontwikkeld die deze beoogde efficiëntie bereikte. Toen realiseerde hij zich dat dit niet alleen voor de topsport relevant was, maar voor iedereen die sport met een bepaald doel voor ogen. Hoewel de trainingsmethodes zijn doorontwikkeld is de filosofie hetzelfde gebleven. Doelgericht sporten met een gestructureerd plan onder toezicht van professionele, constant bijgeschoolde, Personal Trainers die jou helpen dit doel zo efficiënt mogelijk te bereiken. Dit start allemaal met het wetenschappelijk onderbouwde 10 weken traject voor nieuwe leden.

Hoe ziet zo'n 10 weken starttraject eruit?

Intake en Rondleiding Sportadviseur

Iedereen start bij Olympic Gym Amsterdam met een intake en rondleiding van een sportadviseur. Deze laat jou alle in's en out's van de gym zien, voorziet jou van alle informatie en adviseert jou wat een geschikte trainingsmethode zou zijn en welke trainer goed bij jou zou passen. Je plant samen een afspraak met jouw trainer in en vanaf dat moment is deze verantwoordelijk voor jouw progressie bij Olympic Gym Amsterdam.

Start Test / Personal Training

Jij wordt gekoppeld aan een trainer en deze doet een Start Test en een Bodyscan met jou. Hieruit komen alle gegevens naar voren die jouw trainer nodig heeft om jou van een Trainingsschema op maat te voorzien. Met dit trainingsschema kun jij gaan trainen en kom jij stapsgewijs steeds verder richting jouw sportieve doelstelling.

Trainingsschema en trainen

Na de Start Test maakt jouw trainer jouw persoonlijke Trainingsschema. Hiermee ga jij 2 weken aan de slag hierna volgt een evaluatie en mogelijke aanpassing van jouw schema. Dan ga jij weer 2 weken trainen en in week 4 opnieuw een evaluatie. Vervolgens tussen week 6 en 8 volgt een evaluatie en Bodyscan om jouw progressie tot dan te meten. 

Eindevaluatie en vervolg

Daarna volgt in week 10 de eindevaluatie met jouw trainer. Wat heb jij bereikt? Wat zijn jouw vervolg doelstellingen en hoe wens jij verder te gaan? Wil jij onder begeleiding verder trainen? Wil jij trainen met een trainingsschema en wat groepslessen volgen? Alles is mogelijk! Jouw trainer zal jou adviseren wat voor jou de geschikte aanpak is en blijft voor jouw beschikbaar als aanspreekpunt voor vragen en trainingsschema's.

Aan de slag bij Olympic Gym Amsterdam!

Vervolgens kan jij aan de slag en kun jij jouw trainingen invullen hoe jij maar wilt! Zelfstandig met jouw trainingsschema aan de slag. Personal Training pakket nemen bij een Personal Trainer, Duo Personal Training volgen, Small group trainingen volgen, activiteitenrooster volgen, Groepslessen volgen, alles is mogelijk bij Olympic Gym Amsterdam, ons gehele team van professionals staat voor jou klaar. 

Dit kun jij zijn met de augustus actie!

Ga aan de slag en behaal met ons 10 weken traject echt resultaat.

Ik weet genoeg doe mij die actie!

Voordelen augustus actie Olympic Gym Amsterdam

 • Ontvang een 10 weken traject  (twv 192 euro)
 • Ontvang een voedingsconsult (twv 25 euro)
 • Ontvang een Bodyscan (twv 25 euro)
 • Ontvang de eerste 10 weken 1 prive sessie (twv 50 euro)
 • Ontvang 2 op maat gemaakte trainingsschema's 
 • Ontvang elke 10 weken 3 coachingsgesprekken met je coach
 • Inclusief online coachings programma

Waarom dan sporten bij Olympic Gym?

Inspiratie was nog nooit zo dichtbij.

Olympic Gym - De enige gym in Nederland met een Olympisch Stadion

Olympic Gym Amsterdam

Fitnessclub van het jaar 2015, 2016 en 2018

Olympic Gym Amsterdam is reeds 3 keer bekroond tot de fitnessclub van het jaar en elk jaar dingen wij opnieuw mee naar meer titels. Onze klantcentrale aanpak zorgt ervoor dat wij onze service jaar op jaar kunnen blijven verbeteren en onze leden kunnen blijven helpen naar sportief resultaat. 

Wat zeggen onze klanten?

Ik was eerst onzeker om te gaan starten met Fitness. Door de stap voor stap begeleiding en het 10 weken instroom traject ben ik zo bij de hand genomen dat ik mij nu helemaal op mijn gemak voel. 
Kirsten d'Fonceca

Lastig om te sporten met een kleintje, waar laat je die? Gelukkig heb je als lid bij Olympic Gym een kinderopvang inclusief, onbezorgd sporten en de kleine is al helemaal fan van de kinderopvang.

Igor Beuker

Altijd wat afkeer gehad van fitness en BodyBuilder gyms. Bij Olympic Gym hangt echter een echte familie sfeer en je bent als nieuw lid meer dan welkom om kennis te maken!

Alexander Bried

Wat kan ik dan van de gym verwachten?

Hypermoderne apparatuur

Olympic Gym Amsterdam beschikt over de allernieuwste luxe Artis lijn van Technogym. Deze apparatuur communiceert met de Olympic Gym Amsterdam app waardoor jij jouw workouts kunt bijhouden en jouw trainer nog meer inzicht krijgt in jouw progressie. Wij beschikken over meer dan 100 apparaten verdeeld over 2000 vierkante meter. En daarnaast mogen wij natuurlijk dankbaar gebruikmaken van het Olympisch Stadion!

90+ uur aan groepslessen wekelijks

Olympic Gym Amsterdam heeft elke week een drukbezet groepslessenrooster in 2 multifunctionele zalen. Voor ieder wat wils! Wil jij jezelf fysiek tot het uiterste drijven probeer dan onze X-Fit trainingen of Les Mills Bodypump. Wil jij een betere conditie? Probeer SPINNING of Bodycombat, wil jij leniger en sterker worden probeer Yoga of Pilates. Wij hebben voor alle mogelijke doelen verschillende groepslessen beschikbaar. Vraag aan jouw trainer welke lessen voor jouw trainingsdoel geschikt zijn!

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding staat centraal bij Olympic Gym Amsterdam. Elk lid start met een wetenschappelijk onderbouwd 10 weken traject. Hierin ga jij met een trainingsschema op maat aan de slag wat jouw trainer aan de hand van de Start Test, Bodyscan en intake voor jouw heeft opgesteld. 97% van onze leden ziet binnen de eerste 10 weken al resultaat, dit kunnen wij aantonen door middel van periodieke Bodyscans.

Kinderopvang tijdens het sporten

Olympic Gym Amsterdam zorgt ervoor dat iedereen kan komen sporten. Ook als jij kinderen hebt kun jij onbezorgd bij ons sporten. Wij zorgen er met onze kinderopvang voor dat jij jouw training onbezorgd kan volbrengen en jouw kinderen worden vermaakt.

Wat krijg je verder bij de augustus actie?

 • Onbeperkt toegang tot de gym en onze wellness faciliteiten
 • Train onder professionele begeleiding van onze trainers
 • Een 10 weken start traject (twv 192 euro)
 • Kies uit meer dan 90 uur aan groepslessen per week
 • Train zowel binnen als buiten in het Olympisch Stadion
 • Gratis kinderopvang tijdens het sporten

100% Resultaat garantie!

Behaal jij niet het gewenste resultaat, dan is het heel simpel bij Olympic Gym Amsterdam; niet tevreden is jouw geld terug. Mits jij jou aan de voorschreven trainingen en voedingsvoorschriften houdt die wij bijhouden, dat wel natuurlijk!

Maak gebruik van deze actie nu het nog kan!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Doe mij die actie!


Waar wacht je nog op? Maak gebruik van die actie!