Gefeliciteerd met jouw aanvraag!

Wij ontvangen jou graag binnenkort bij Olympic Gym Amsterdam!

Gefeliciteerd met jouw aanvraag bij Olympic Gym Amsterdam

Wij ontvangen jou graag binnenkort in het Olympisch Stadion!

Jouw aanvraag is geslaagd, wat gebeurd er nu?


1. Een van onze Sportadviseurs neemt binnen 48 uur contact met je op.
2. Hiermee maak je een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en rondleiding bij Olympic Gym Amsterdam.
3. Tijdens deze afspraak voorzien wij jou van alle informatie, neem eventuele vragen dus vooral mee!

Ben jij er net zo klaar voor als wij om aan de slag te gaan?

Dan zien wij jou snel in het Olympisch stadion!

Team Olympic Gym Amsterdam

PS. verdien een gratis 13e maand door een vriend of vriendin mee te nemen.

Zo blij dat ik de gratis dagkaart bij Olympic Gym Amsterdam heb aangevraagd. Dat was uiteindelijk de eerste stap naar een gezonder, fitter en vooral gelukkiger leven! Het is een kleine drempel om te nemen; ik zou zeggen: probeer het gratis uit!

Tijmen

Sporten was niks voor mij, maar ik wist dat ik moest beginnen. Gratis dagkaart aanvragen dan maar bij Olympic Gym Amsterdam. Die zat ten slotte direct in de buurt van mijn huis. Sinds ik hier ben binnengestapt heb ik niet meer teruggekeken. Het is alsof het mijn familie is geworden, en guess what? Ja... ik vind sporten toch leuk en voel me beter dan ooit! 
Yin Yoga Olympic Gym Amsterdam
Patricia