17 juni 2020 

Ben jij gym fit na de corona lockdown

Ben jij gym fit na de Corona lockdown?

Het was de afgelopen 3 maanden het gesprek van de dag; corona of covid-19. We hadden eerst de lockdown en toen langzaam kwam de versoepeling. Per 1 juli mogen de sportscholen weer onder voorwaarden de deuren openen.

SHORTCUTS
Shortcuts bestaan wel degelijk. Je kunt middels een uitgekiend 10daagse vasten- of detoxkuur je lichaam in de juiste stand zetten en op korte termijn winst behalen die blijvend resultaat geeft. Je gaat in feite op trainingskamp met een optimale combinatie van sport en voeding, ondersteund door supplementen.

Met sportvasten train je je spieren en metabolisme om meer vetten te verbranden.

Met vegan switch train je je spijsverteringssysteem om beter te ontgiften.

In beide gevallen voel je je fitter en energieker en verbeter je je weerstand. En …. als bonus verlies je die overtollige corona kilos. Mooie deal toch? Benieuwd naar Sportvasten? Check de korte video hieronder en lees daarna snel door voor een aanbod speciaal voor onze leden!

ONLINE KORTING
We nodigen je graag uit om voor 1 juli gebruik te maken van dit aanbod. Doe nu jouw kuur naar keuze met 20% extra online korting. Maak meteen een afspraak want er zijn maar 10 plekken beschikbaar!

BEWUSTWORDING
Door de sluiting van de sportscholen werden mensen creatief (buitensporten zoals wielrennen en trainen in het park) of juist passief (door drukte, werkstress, geldgebrek of gebrek aan motivatie of begeleiding). In ieder geval is iedereen zich bewuster geworden van de waarde van een gezond en fit lichaam en een goede weerstand.

Mark van der Vecht heeft als lifestylecoach en voedingstherapeut honderden klanten succesvol begeleid bij (sport)vasten en detoxkuren. Daarnaast kan hij een persoonlijk voedingsplan verzorgen obv jouw profiel. Interesse in een van deze diensten of de 20% extra online korting? Neem dan nu contact op:

Contact:
Info@markpersonaltraining.nl
06-13169030

Over de schrijver
Reactie plaatsen