Les Mills Bodybalance bij Olympic Gym Amsterdam

Bodybalance Olympic Gym Amsterdam

Wat is Bodybalance?

Wat houdt een BodyBalance les in bij Olympic Gym Amsterdam? Tijdens een BodyBalance les wordt een combinatie gemaakt van de meest effectieve oefeningen vanuit Yoga, Tai Chi en Pilates. Onderdelen die bij iedere BodyBalance les aan bod komen zijn: gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie. Een ideale les dus om jouw inner zen terug te vinden en te werken aan flexibiliteit, kracht en coördinatie!

Olympic Gym Amsterdam Bodybalance

Voor wie is Bodybalance? 

Bodybalance is geschikt voor alle niveaus sporters en zelfs geschikt als je geen ervaring hebt met sporten. Het heeft veel raakvlakken met Yoga en Tai-chi waar door de snelheid van de les wat lager ligt en er veel gewerkt wordt vanuit statische oefeningen. Het is een geschikte les voor iedereen die een strakker, fitter en vooral flexibeler lichaam wilt.

Olympic Gym Bodybalance

Welke spiergroepen train ik? 

Bodybalance is een groepsles waarbij je jouw gehele lichaam traint elke workout opnieuw. Zorg voor maximum resultaat dat je deze workout 2 tot 3 dagen in de week volgt zodat jouw lichaam echt stappen kan gaan maken. De les is gefocust op het verkrijgen van meer flexibiliteit, statische kracht en coördinatie. Deze les is dus minder gericht op kracht en conditie, zorg dus dat jij voldoende afwisselt met andere lessen en/of fitness training zodat jij jouw fysieke doel kunt bereiken. 

Olympisch Stadion Bodybalance

Waarom werkt Bodybalance?

Bij Bodybalance bij Olympic Gym Amsterdam wordt een combinatie gemaakt van de meest effectieve oefeningen vanuit Yoga, Tai Chi en Pilates. De vele poses en stretches maken je spieren en gewrichten soepel en flexibel. De aanvullende krachtoefeningen versterken en vormen je belangrijkste spiergroepen, waardoor je lichaamshouding wordt verbeterd. Het is daarom ook dat Bodybalance zo effectief is in het verkrijgen van een slanker en fitter lichaam! 

Voordelen van Bodybalance bij Olympic Gym

  • Verbetering jouw flexibiliteit 
  • Verhoging van jouw core kracht
  • Vermindert jouw stress
  • Verhoogt jouw concentratie en bewustzijn
  • Verbetert jouw houding
  • Zorgt dat jij een diepere en bewustere ademhaling ervaart

Bodybalance een keer uitproberen?

Klik dan snel hieronder

Gratis proefles!

Of toch liever een van onze Kracht groepslessen proberen?

Fitnessclub Amsterdam Bodypump

Bodypump

Voor kracht en spiermassa opbouw
Olympic Gym X-Fit

X-Fit

Voor coördinatie, conditie, kracht en spiermassa opbouw

Wil jij een keer kennismaken? Vraag de gratis proefles aan! 

[gravityform id="20" title="false" description="false"]