arrow_drop_up arrow_drop_down

Bodycombat in Amsterdam Zuid?

Probeer het nu uit bij Olympic Gym! 

Gratis proefles
8

Lessen per week!

1.000+

tevreden klanten

15 jaar

garantie op je aankoop

Wat is Bodycombat?

Bodycombat is een uitdagende high-intensity workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit Karate, Taekwondo, Kung-Fu, kickboxen en Tai Chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker met deze intensieve groepsles van Olympic Gym Amsterdam.

Voor wie is Bodycombat? 

Bodycombat bij Olympic Gym Amsterdam is goed aan te passen aan je eigen niveau, de instructeur geeft jou verschillende opties, zodat de workout voor elk niveau haalbaar is. Je kunt ook kiezen om in het begin alleen de eerste 4–5 nummers meedoen, of nummers tussendoor wat meer rust te nemen. Op deze manier is deze intensieve workout van Olympic Gym Amsterdam voor iedereen toegankelijk!

Hoe lang duurt een les?

Een Bodycombat les bij Olympic Gym Amsterdam duurt gemiddeld zo'n 50 minuten, met in en uitloop van de voorafgaande les. 50 minuten intensiteit om jouw doelen te bereiken. Zorg dat je bij een les altijd water en een handdoek bij de hand hebt en zaalschoenen draagt.

Welke spiergroepen train ik? 

Bodycombat is een groepsles waarbij je jouw gehele lichaam traint elke workout opnieuw. Zorg voor maximum resultaat dat je deze workout 2 tot 3 dagen in de week volgt zodat jouw lichaam echt stappen kan gaan maken. Deze workout is een op cardio gebaseerde workout dus als jij meer spiermassa aan wilt maken raden wij bijvoorbeeld Bodypump of X-Fit als groepsles aan! 

Wanneer is Bodycombat? 

Benieuwd wanneer je deze geweldige les kan volgen? Klik dan hieronder voor ons groepslesrooster. 

Wat zeggen onze klanten over Bodycombat?

Bodycombat bij Olympic Gym is de ideale combinatie van intensieve cardio en vechtsport je voelt jezelf elke week sterker worden. Ik kan het iedereen aanraden! 
Klaartje
Nog nooit zoveel progressie geboekt en kilo's verloren als bij een groepsles als bij Bodycombat bij Olympic Gym. De intensiviteit ligt zo hoger dan ik met mijn eigen trainingen kan bereiken, top les!

Jeroen

Bodycombat laat je zweten als nooit tevoren, pfff wat een intensieve les. Elke keer daag je jezelf en uit en is het echt het onderste uit de kan halen. Als je daarna de gym verlaat met een glimlach is het het sowieso weer waard geweest!
Christine

Waarom werkt Bodycombat?

Bij alle lessen wordt er gebruik gemaakt van jouw eigen lichaamsgewicht en invloeden uit een scala aan Oosterse vechtsporten als Karate en Kung-Fu. Dit zijn vechtsporten die al eeuwenlang bestaan en bevestigen waarom Bodycombat zo goed werkt. Op muziek bijna een uur lang de bewegingen van Karate en Kung Fu meesters nabootsen geeft jou gegarandeerd resultaat! 

Hoe vaak moet ik Bodycombat doen?

Tijdens een les daag je alle grote spiergroepen uit, dus we raden je aan niet meer dan 2 tot 3 lessen per week te doen, zorg ervoor dat je een rustdag tussen sessies hebt zitten. En als je spiermassa wilt aanmaken dit af te wisselen met minimaal twee tot drie dagen krachttraining of krachttraining lessen.

Wat heb je nodig bij Bodycombat?

Bij alle lessen gebruik je voornamelijk jouw lichaamsgewicht. Je moet sportkleding dragen en binnenschoenen. Verder moet je altijd een bidon met water en een handdoek bij jou hebben. De instructeur zorgt voor de knallende beats en gave moves uit de Oosterse vechtssport, let's GO! 

Voordelen van Bodycombat bij Olympic Gym

  • Gespierde armen, rug en benen
  • Een strakke buik
  • Je verbrandt veel calorieën
  • Betere coördinatie, meer snelheid
  • Je wordt sterker

Bodycombat een keer uitproberen?

Klink dan snel hieronder.

Gratis proefles!

Wil jij een keer kennismaken? Vraag de gratis proefles aan!