Les Mills Bodycombat bij Olympic Gym Amsterdam

Wat is Bodycombat?

Bodycombat is een uitdagende high-intensity workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit Karate, Taekwondo, Kung-Fu, kickboxen en Tai Chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker met deze intensieve groepsles van Olympic Gym Amsterdam.

Voor wie is Bodycombat? 

Bodycombat bij Olympic Gym Amsterdam is goed aan te passen aan je eigen niveau, de instructeur geeft jou verschillende opties, zodat de workout voor elk niveau haalbaar is. Je kunt ook kiezen om in het begin alleen de eerste 4–5 nummers meedoen, of nummers tussendoor wat meer rust te nemen. Op deze manier is deze intensieve workout van Olympic Gym Amsterdam voor iedereen toegankelijk!

Welke spiergroepen train ik? 

Bodycombat is een groepsles waarbij je jouw gehele lichaam traint elke workout opnieuw. Zorg voor maximum resultaat dat je deze workout 2 tot 3 dagen in de week volgt zodat jouw lichaam echt stappen kan gaan maken. Deze workout is een op cardio gebaseerde workout dus als jij meer spiermassa aan wilt maken raden wij bijvoorbeeld Bodypump of X-Fit als groepsles aan! 

Waarom werkt Bodycombat?

Bij alle lessen wordt er gebruik gemaakt van jouw eigen lichaamsgewicht en invloeden uit een scala aan Oosterse vechtsporten als Karate en Kung-Fu. Dit zijn vechtsporten die al eeuwenlang bestaan en bevestigen waarom Bodycombat zo goed werkt. Op muziek bijna een uur lang de bewegingen van Karate en Kung Fu meesters nabootsen geeft jou gegarandeerd resultaat! 

Voordelen van Bodycombat bij Olympic Gym

  • Gespierde armen, rug en benen
  • Een strakke buik
  • Je verbrandt veel calorieën
  • Betere coördinatie, meer snelheid
  • Je wordt sterker

Bodycombat een keer uitproberen?

Klik dan snel hieronder.

Gratis proefles!

Wil jij een keer kennismaken? Vraag de gratis proefles aan! 

[gravityform id="16" title="false" description="false"]