Step & Shape Amsterdam Zuid

Bodyshape

Probeer het nu uit bij Olympic Gym Amsterdam

Doe mij die gratis proefles!
6

Lessen per week!

1.535+

tevreden klanten

20 jaar

ervaring met Bodyshape lessen

Olympic Gym Amsterdam Hatha Yoga

Wat is Bodyshape?

Bodyshape is een energieke workout onder muziek. Je volgt de pasjes van de Bodyshape instructeur en volgt deze op het ritme van de swingende beats. Hoge beats per minute, intensieve pasjes en een medium tot hoge hartslag zorgt voor een heerlijke workout voor jou. Bodyshape is daarnaast een workout waarin je eerst calorieën verbrand en je conditie traint door middel van steps en/of aerobics. Aansluitend de altijd fijne spierversterkende oefeningen voor de billen, benen, buikspieren om af te koelen. Doe jij ook eens mee?

Olympic Gym Bodystep

Voor wie is Bodyshape? 

Wanneer jij van een intensieve afwisseling houdt en wilt werken aan jouw conditie en spieren dan is Bodyshape de les voor jou! De pasjes en bewegingen zijn wat minder ingewikkeld dan bij Bodystep of Zumba, daarom maakt dit Bodyshape een les voor iedereen.

Step & Shape Amsterdam Zuid

Hoe lang duurt een les?

Een les duurt gemiddeld zo'n 50 minuten, met in en uitloop van de voorafgaande les. 50 minuten intensiteit om jouw doelen te bereiken. Zorg dat je bij een les altijd water en een handdoek bij de hand hebt en zaalschoenen draagt. Wij hebben verder alle benodigde materialen als matjes, gewichten en eventueel steps of elastieken aanwezig.

Olympic Gym Bodystep

Welke spiergroepen train ik? 

Bodyshape is een groepsles waarbij je jouw gehele lichaam traint elke workout opnieuw. Zorg voor maximum resultaat dat je deze workout 2 tot 3 dagen in de week volgt. Deze training is meer conditioneel opgebouwd met een stukje flexibiliteit naar het einde van  de les toe. Wij raden aan nog een of meerdere dagen krachtlessen of krachttraining te doen om zo jouw ideale lichaam te bereiken. 

Step Olympic Gym

Wanneer is Bodyshape? 

Benieuwd wanneer je deze geweldige les kan volgen? Klik dan hieronder voor ons groepslesrooster. 

Olympic Gym Bodystep

Waarom werkt Bodyshape?

Kenmerkend voor Bodyshape is dat je alle spieren en spiergroepen traint. , Hierdoor verbeter jij jouw conditie en krijg jij een strakker lichaam. Het doel van Bodyshape bij Olympic Gym is om alle spiergroepen van het lichaam te versterken door middel van training op muziek op een relatief rustig tempo. De aandacht is gericht op spieruithoudingsvermogen en weerstandtraining. De les is daarbij opgedeeld in twee delen, zo wordt in het eerste gedeelte van de les de aandacht gericht op het verbeteren van je conditie en in het tweede deel op spier- en weerstandtraining. Op deze manier pakt Bodyshape jouw hele lichaam op conditioneel en krachtsniveau aan, waar wacht je nog op?   

Olympic Gym Amsterdam Step & Shape

Hoe vaak moet ik Bodyshape doen?

Tijdens een les daag je alle grote spiergroepen uit, dus we raden je aan niet meer dan 2 tot 3 lessen per week te doen, zorg ervoor dat je een rustdag tussen sessies hebt zitten. Bodyshape is qua kracht niet de meest intensieve les. Wij raden jou aan om naast Bodyshape zeker 1 tot 2 keer in de week nog krachttraining te doen, dit kan een groepsles of trainen met jouw persoonlijke schema zijn! 

Bodystep Amsterdam

Wat heb je nodig bij Bodyshape?

Vaak heb je bij Bodyshape alleen jouw eigen lichaam nodig. Af en toe worden er kleine gewichtjes, stangen of een matje gebruikt. Deze hebben wij allemaal voor onze leden aanwezig. 

Voordelen van Bodyshape bij Olympic Gym

De voordelen die leden ervaren bij het volgen van Bodyshape:

  • Vet verlies
  • Spieropbouw.
  • Verbetering conditie.
  • Verbetering balans en vitaliteit.
  • Weerstand verhogend.
  • Goed voor je ritme.

Bodyshape een keer uitproberen?

Klik dan snel hieronder

Gratis proefles!

Wil jij een keer kennismaken? Vraag de gratis proefles aan! 

[gravityform id="28" title="false" description="false"]