Bodystep bij Olympic Gym Amsterdam

Olympic Gym Bodystep

Wat is Bodystep?

Wat is Bodystep bij Olympic Gym Amsterdam? BodyStep is een van de energieke workouts van Les Mills. Deze workout is erop gericht om jouw conditie te verbeteren en jouw uithoudingsvermogen en coördinatie te trainen. Tijdens deze les voer je meerdere oefeningen achter elkaar uit zonder grote rust periodes. Je kunt dus wel zeggen dat de workout redelijk intensief is. Waar wacht je nog op? Probeer Bodystep uit!

Olympic Gym Bodystep

Voor wie is Bodystep? 

Bodystep is in principe voor alle niveaus geschikt. Het kan even wennen zijn alle pasjes onder de knie te krijgen, volg de aanwijzingen en het voorbeeld van de Bodystep trainer en het komt helemaal goed. Zorg er altijd voor als je nieuw bent dat je dit even meldt bij de trainer die de les geeft. Zo kan deze jou even extra aandacht geven en op weg helpen met jouw eerste pasjes in Bodystep.

Olympic Gym Bodystep

Welke spiergroepen train ik? 

BodyStep is een full-body workout, dit houdt in dat alle spiergroepen aandacht krijgen. Door de velen opties die gegeven worden, is de les goed te volgen voor beginners, maar ook zeker nog een uitdaging voor gevorderden! Tijdens deze Les Mills les voer je meerdere oefeningen achter elkaar uit zonder grote rust periodes. Je zult merken dat je hartslag en ademhaling zullen worden versneld, waardoor je vetverbranding zal worden geactiveerd! BodyStep is dus een goede les om af te vallen en je conditie te verbeteren!

Bodystep Amsterdam

Waarom werkt Bodystep?

Tijdens een Bodystep ga je aan de slag met een verhoogde step onder begeleiding van een Bodystep instructeur. Deze neemt jou mee in allerlei intensieve pasjes en moves met de step. De step kan verhoogd worden en daardoor kun jij de les intensiever of minder intensief maken. Je zult de hele les een verhoogde hartslag hebben en het hele lichaam trainen, daarom werkt Bodystep ook zo goed, vooral voor vetverbranding. Tot wel 545 kcal per les! 

Wat zeggen onze klanten over Bodystep?

Niet verwacht dat ik zo fit kon worden van Bodystep. Ik ging altijd met tegenzin naar de gym, maar sinds ik Bodystep bij Olympic Gym doe ga ik met plezier naar de gym!
Olympic Gym Bodystep
Rachel
Bodystep leek mij aanvankelijk niet zo'n leuke les. Maar het blijkt een verrassend leuke en intensieve les te zijn, perfect als afwisseling voor de dagen dat ik cardio wil trainen en even niet de fitness in wil.
Olympic Gym Bodystep
Joeri

Bodystep is echt mijn favoriete groepsles, de les is altijd in no-time voorbij! Elke maand weer nieuwe pasjes en nummers en altijd met een voldaan gevoel weer naar buiten; genieten!

Olympic Gym Bodystep
Erica

Voordelen van Bodystep bij Olympic Gym

  • Je verbrandt veel calorieën per les
  • Je verbetert jouw conditie
  • Je coördinatie en snelheid verbetert
  • Je vetverbrandingssysteem wordt gestimuleerd tijdens de cardioblokken.
  • Je lichaamsvorm verandert: je wordt slanker en strakker.
  • Een feestje in de les 

Bodystep een keer uitproberen?

Klik dan snel hieronder

Gratis proefles!

Wil jij een keer kennismaken? Vraag de gratis proefles aan! 

[gravityform id="19" title="false" description="false"]

Toch interesse in een andere les?

Bodypump Amsterdam Zuid

Bodypump

Voor meer kracht en spiermassa opbouwen.
Bodybalance Amsterdam Zuid

Bodybalance

Voor meer lenigheid en flexibiliteit.