30 november 2020 
in Nieuws

Even voorstellen: Hadewig van Ommeren

Even voorstellen: Hadewig van Ommeren

Hi, mijn naam is Hadewig en vanaf 1 januari 2021 kom ik het personal trainers team van Olympic Gym versterken!

Wie ben ik? Ik ben 43 jaar, moeder van 2 kids en heb mijn leven lang al een passie voor sport. Mijn andere passie is het coachen van mensen. Naast gecertificeerd personal trainer ben ik ook geregistreerd coach.  Door deze combinatie breng ik iets extra’s tijdens jouw personal training. Meer weten over mijn achtergrond, neem een kijkje op: (2) Hadewig Van Ommeren | LinkedIn

Wil jij fysiek en mentaal lekker in je vel zitten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intake. Die is gratis en daarin kijken we samen wat je doelen zijn en hoe we die gaan bereiken.

PS: Wil je het mentale liever achterwege laten en alleen aan de slag gaan met je sportieve doelen, dan kan dat natuurlijk ook!

IK heb er zin in. Tot snel!

Groetjes, Hadewig

06-16968182

Hadewigvommeren@hotmail.com

Over de schrijver
Reactie plaatsen