04 februari 2021 
in Nieuws

Even voorstellen: Nieuwe teamleden

Even voorstellen: Nieuwe teamleden

Vanaf 1 februari wordt ons team tijdelijk versterkt door twee studenten van de Hogeschool van Amsterdam die stage komen lopen bij OIympic Gym Amsterdam. Zij zullen onder andere meerdere onderzoeken verrichten en zich bezig gaan houden met het creëren van waardevolle content voor onze leden!

Hieronder stellen zij zich even voor:

Hoi allemaal,

Mijn naam is Britt en ik ben 22 jaar, op dit moment studeer ik Commerciële Economie aan de HVA. De komende maanden ga ik stage lopen bij Olympic Gym Amsterdam , tijdens deze stage zal ik een onderzoek en advies opstellen voor Olympic Gym Amsterdam.

Ik heb meer dan 13 jaar lang hockey gespeeld, maar helaas ben ik gestopt omdat ik naar Amsterdam ben verhuisd. Op dit moment fitness ik zelf of met vrienden om fit te blijven, daarnaast hoop ik dit jaar weer te kunnen gaan hockeyen in Amsterdam.

De unieke locatie en goede referenties van Olympic Gym Amsterdam trokken mijn aandacht. Ik hoop daarom dat ik veel nieuwe dingen mag gaan leren tijdens mijn stage bij Olympic Gym Amsterdam.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

Britt


Hi, leuk je te ontmoeten!

Mijn naam is Daan Schuurman, ik ben 23 jaar oud en studeer Sport Management & Ondernemen in Amsterdam.

Ik heb een grote passie voor sport. Voornamelijk voor voetbal. Ik speel sinds kleins af aan bij mijn voetbalclub in Naarden, en geniet nog steeds zo veel van het spelletje als ik toen ook al deed!

Ik kan niet wachten om aan deze stage te beginnen. Ik kijk er erg naar uit om alles te weten te komen over het beheren van een gym en werken aan de sociale kanalen als Instagram en Facebook.

Daarnaast wil ik zelf ook graag wat meer in beweging komen na al deze maanden van thuiszitten. Ik weet zeker dat deze stage een grote motivatieboost gaat geven voor het behalen van dit doel!

Hopelijk tot snel!

Groet,

Daan Schuurman

English:

Hi everyone,

My name is Britt and I am 22 years old, at the moment I am studying Commercial Economics at the HVA. The coming months I will do an internship at Olympic Gym Amsterdam. During this internship, I will be preparing a research and recommendation for Olympic Gym Amsterdam.

I played field hockey for more than 13 years, but unfortunately, I stopped because I moved to Amsterdam. At the moment I work out by myself or with friends to stay fit, besides that, I hope to play field hockey again in Amsterdam this year.

The unique location and good references of Olympic Gym Amsterdam caught my attention. I hope I to learn many new things during my internship at Olympic Gym Amsterdam.

I hope to meet you soon!

Britt


Hi, nice to meet you!

My name is Daan Schuurman, I am 23 years old and I am studying ‘Sport, Management & Ondernemen’ in Amsterdam.

In the coming 20 weeks, I will be doing my internship at Olympic Gym Amsterdam.

I have a big passion for sports. Especially football. I’ve been playing for my hometown club in Naarden since I was a little boy, and I still enjoy the game as much now as I did back then!

I can’t wait to get started with my internship. I look forward to getting to know everything about managing a gym and working on the socials like Instagram and Facebook.

Also, I’d like to get more in shape again after sitting at home for the last few months. I’m sure this internship will give me a big motivation boost to reach my goals!

I hope to see all of you soon!

Best regards,

Daan

Over de schrijver
Reactie plaatsen