27 april 2020 
in Nieuws

Fijne (w)oningsdag toegewenst

Fijne (W)oningsdag toegewenst

Olympic Gym Amsterdam wil graag dit moment gebruiken om al onze trouwe leden onwijs te bedanken voor hun loyaliteit, vooral in deze bijzondere tijd waar dat niet per see vanzelfsprekend is. Verder willen wij graag iedereen een onwijs fijne (w)oningsdag toegewenst hebben, of fijne (b)alkoningsdag dat kan natuurlijk ook! Ga creatief met de social distance om; wees met elkaar en toch op afstand. Juist in deze tijd is het belangrijk er wel voor elkaar te zijn en je liefde te tonen ook al kan dit niet altijd in persoon. Ga voor je vrienden hun ramen staan en zwaai even, spreek elkaar via Facetime of Zoom en ben op deze manier toch nog een beetje samen. Ja het is geen substituut voor het echte ding, maar elk gebaar is iets en kan iemands dag maken.

Uiteraard hadden wij van Olympic Gym Amsterdam als geen ander ook liever een andere Koningsdag gezien, helaas is het even hoe het is, maar laten we elkaar niet vergeten.

Wij willen iedereen alsnog een fijne dag toewensen, een goede gezondheid en hopelijk mogen wij jullie zo snel mogelijk weer verwelkomen in de gym.

Stay healthy, stay strong.

Olympic Gym Amsterdam

Over de schrijver
Reactie plaatsen