Gefeliciteerd met jouw aanvraag!

Wij ontvangen jou graag binnenkort bij Olympic Gym Amsterdam!

Gefeliciteerd met jouw aanvraag bij Olympic Gym Amsterdam!

Wij ontvangen jou graag binnenkort in het Olympisch Stadion!

Jouw aanvraag is geslaagd, wat gebeurd er nu?


1. Een van onze Sportadviseurs neemt binnen 48 uur contact met je op.
2. Hiermee maak je een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en rondleiding bij Olympic Gym Amsterdam.
3. Tijdens deze afspraak voorzien wij jou van alle informatie, neem eventuele vragen dus vooral mee!

4. Jij kunt een proefles naar keuze geheel gratis uitproberen!


Ben jij er net zo klaar voor als wij om aan de slag te gaan?


Dan zien wij jou snel in het Olympisch stadion!


Team Olympic Gym Amsterdam


PS. verdien een gratis 13e maand door een vriend of vriendin mee te nemen.

Ik dacht dat groepslessen niks voor mij waren, boy was I wrong! Groepslessen werken juist supermotiverend en het feit dat je begeleidt wordt door een professionele trainer motiveert en zorgt voor sneller resultaat, ik zou zeggen probeer het uit en ervaar het zelf!
Olympic Gym Amsterdam Step & Shape

Mariska

Krachttraining was altijd mijn ding. Aan de gewichten hangen en resultaat behalen. Door een blessure door overbelasting was ik gedwongen mijn krachttraining te pauzeren. Ik ben toen bij Olympic Gym Yoga en Pilates gaan doen en man heeft dat me geholpen! Niet alleen ben ik volledig hersteld ik ben na deze lessen veel krachtiger nog geworden dan ik al was! Aanrader, probeer het uit!

Olympic Gym Bodystep
Richard