28 april 2020 

Het nut van neus ademen en mondkapjes

Het nut van neus ademen en mondkapjes

Over vrijwel de hele wereld wordt het nut van mondkapjes ingezien. In Nederland zijn wij nog niet geheel zover en zijn de meningen nog wat verschillend hierover. Rick van Dijk, sportfysiotherapeut en ademspecialist van Health-Ki, gaat in deze video wat dieper op de materie en de onderliggende theorie in en beantwoordt de vraag: “Wat is het effect van neus ademen en mondkapjes?”

Doe er jouw voordeel mee.


Rick van Dijk werkt sinds 35 jaar als sportfysiotherapeut en heeft zich vanaf 2006 zich steeds verder gespecialiseerd op ademtherapie en ademtraining. Hij verzorgt daar individuele trainingen en workshops in. Hij begeleidt mensen met gezondheidsklachten,(top)sporters, defensie, brandweer en politie personeel. Rick heeft momenteel zijn praktijk bij ons in Olympic Gym Amsterdam.

Interesse in meer content over ademhaling? Lees het artikel wat Rick van Dijk hier eerder over schreef: Ademhaling the first line of defence artikel of de uitgebreide video met ademhalingsoefeningen als first line of defence. of de video adem de vluchtheuvel van het nu.

Wil jij structureel met jouw ademhaling aan de slag? Ga dan naar de website van sportfysiotherapeut en ademspecialist Rick van Dijk – Health-Ki en vul het contactformulier in.

Rick van Dijk biedt nu als Sportfysiotherapeut ook videoconsulten aan. Heb jij momenteel klachten en wil jij dat Rick jou op afstand helpt? Dat kan doe een aanvraag voor een videoconsult via deze link dan neemt Rick zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen