Fit worden bij Olympic Gym Amsterdam?

Train een maand gratis met de januari actie!

Doe mij de actie!


Fit worden bij Olympic Gym Amsterdam?

Train een maand gratis met de januari actie!

Doe mij de actie!
124756+
Kilo's afgevallen
10000+
Personal Trainingen gegeven
1000+
Tevreden leden
50+ uur
Groepslessen elke week
Als jij je in januari 2021 inschrijft krijg jij tot 2 maanden gratis sporten! Daarnaast krijg jij een 10 weken start traject twv 192 euro van ons cadeau! Wij kunnen ons geen beter begin van 2021 voorstellen, ga jij met ons aan de slag?
Joost Hazes - Oprichter Olympic Gym Amsterdam
 • Ontvang een 10 weken traject  (twv 192 euro)
 • Ontvang een voedingsconsult (twv 25 euro)
 • Ontvang een Bodyscan (twv 25 euro)
 • Ontvang de eerste 10 weken 1 prive sessie (twv 50 euro)
 • Ontvang 2 op maat gemaakte trainingsschema's 
 • Ontvang elke 10 weken 3 coachingsgesprekken met je coach
 • Inclusief online coachings programma
Iedereen start bij Olympic Gym Amsterdam met een intake en rondleiding van een sportadviseur. Deze laat jou alle in's en out's van de gym zien, voorziet jou van alle informatie en adviseert jou wat een geschikte trainingsmethode zou zijn en welke trainer goed bij jou zou passen. Je plant samen een afspraak met jouw trainer in en vanaf dat moment is deze verantwoordelijk voor jouw progressie bij Olympic Gym Amsterdam.

Start Test / Personal Training

Jij wordt gekoppeld aan een trainer en deze doet een Start Test en een Bodyscan met jou. Hieruit komen alle gegevens naar voren die jouw trainer nodig heeft om jou van een Trainingsschema op maat te voorzien. Met dit trainingsschema kun jij gaan trainen en kom jij stapsgewijs steeds verder richting jouw sportieve doelstelling.

Trainingsschema en trainen

Na de Start Test maakt jouw trainer jouw persoonlijke Trainingsschema. Hiermee ga jij 2 weken aan de slag hierna volgt een evaluatie en mogelijke aanpassing van jouw schema. Dan ga jij weer 2 weken trainen en in week 4 opnieuw een evaluatie. Vervolgens tussen week 6 en 8 volgt een evaluatie en Bodyscan om jouw progressie tot dan te meten. 

Eindevaluatie en vervolg

Daarna volgt in week 10 de eindevaluatie met jouw trainer. Wat heb jij bereikt? Wat zijn jouw vervolg doelstellingen en hoe wens jij verder te gaan? Wil jij onder begeleiding verder trainen? Wil jij trainen met een trainingsschema en wat groepslessen volgen? Alles is mogelijk! Jouw trainer zal jou adviseren wat voor jou de geschikte aanpak is en blijft voor jouw beschikbaar als aanspreekpunt voor vragen en trainingsschema's.

Aan de slag bij Olympic Gym Amsterdam!

Vervolgens kan jij aan de slag en kun jij jouw trainingen invullen hoe jij maar wilt! Zelfstandig met jouw trainingsschema aan de slag. Personal Training pakket nemen bij een Personal Trainer, Duo Personal Training volgen, Small group trainingen volgen, activiteitenrooster volgen, Groepslessen volgen, alles is mogelijk bij Olympic Gym Amsterdam, ons gehele team van professionals staat voor jou klaar. 
Ik weet genoeg doe mij die actie!

Olympic Gym Amsterdam

Fitnessclub van het jaar 2015, 2016 en 2018

Olympic Gym Amsterdam is reeds 3 keer bekroond tot de fitnessclub van het jaar en elk jaar dingen wij opnieuw mee naar meer titels. Onze klantcentrale aanpak zorgt ervoor dat wij onze service jaar op jaar kunnen blijven verbeteren en onze leden kunnen blijven helpen naar sportief resultaat. 
Ik was eerst onzeker om te gaan starten met Fitness. Door de stap voor stap begeleiding en het 10 weken instroom traject ben ik zo bij de hand genomen dat ik mij nu helemaal op mijn gemak voel. 
Kirsten d'Fonceca

Lastig om te sporten met een kleintje, waar laat je die? Gelukkig heb je als lid bij Olympic Gym een kinderopvang inclusief, onbezorgd sporten en de kleine is al helemaal fan van de kinderopvang.

Igor Beuker

Altijd wat afkeer gehad van fitness en BodyBuilder gyms. Bij Olympic Gym hangt echter een echte familie sfeer en je bent als nieuw lid meer dan welkom om kennis te maken!

Alexander Bried
 • Onbeperkt toegang tot de gym en onze faciliteiten
 • Train onder professionele begeleiding van onze trainers
 • Een 10 weken start traject (twv 192 euro)
 • Kies uit meer dan 50 uur aan groepslessen per week
 • Train zowel binnen als buiten in het Olympisch Stadion
 • Gratis kinderopvang tijdens het sporten
Behaal jij niet het gewenste resultaat, dan is het heel simpel bij Olympic Gym Amsterdam; niet tevreden is jouw geld terug. Mits jij jou aan de voorschreven trainingen en voedingsvoorschriften houdt die wij bijhouden, dat wel natuurlijk!
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Doe mij die actie!


[gravityforms id="29" title="false"]