Fit worden bij Olympic Gym Amsterdam?

Start zo snel mogelijk met sporten in december en sport tot 1 februari 2022 gratis!*

Ik wil starten!


 Wat krijg jij bij het jaarlidmaatschap?

 • Onbeperkt toegang tot al onze groepslessen!
 • Onbeperkt toegang tot de fitness!
 • Ontvang een Bodyscan (t.w.v. 25 euro)
 • Ons 10 weken coachingstraject!
 • Ontvang de eerste 10 weken 1 privé sessie (t.w.v. 50 euro)
 • Ontvang 2 op maat gemaakte trainingsschema's 
 • Ontvang gedurende de eerste 10 weken 3 coachingsgesprekken met je coach
 • Inclusief online coachings programma

*bij het afsluiten van een jaarlidmaatschap waarvan de contractperiode per 1 februari 2022 ingaat. 

Eindelijk, wij zijn weer open! Na ruim een maand weer open te zijn, hebben wij de smaak weer te pakken! Wil jij ook de zomer door blijven sporten? Meld jou dan nu aan voor de zomeractie!
Joost Hazes - Oprichter Olympic Gym Amsterdam

Hoe ziet zo'n 10 weken coachingstraject eruit?

Intake en Rondleiding Sportadviseur

Iedereen start bij Olympic Gym Amsterdam met een intake en rondleiding van een sportadviseur. Deze laat jou alle in's en out's van de gym zien, voorziet jou van alle informatie en adviseert jou wat een geschikte trainingsmethode zou zijn en welke trainer goed bij jou zou passen. Je plant samen een afspraak met jouw trainer in en vanaf dat moment is deze verantwoordelijk voor jouw progressie bij Olympic Gym Amsterdam.

Start Test / Personal Training

Jij wordt gekoppeld aan een trainer en deze doet een Start Test en een Bodyscan met jou. Hieruit komen alle gegevens naar voren die jouw trainer nodig heeft om jou van een Trainingsschema op maat te voorzien. Met dit trainingsschema kun jij gaan trainen en kom jij stapsgewijs steeds verder richting jouw sportieve doelstelling.

Trainingsschema en trainen

Na de Start Test maakt jouw trainer jouw persoonlijke Trainingsschema. Hiermee ga jij 2 weken aan de slag hierna volgt een evaluatie en mogelijke aanpassing van jouw schema. Dan ga jij weer 2 weken trainen en in week 4 opnieuw een evaluatie. Vervolgens tussen week 6 en 8 volgt een evaluatie en Bodyscan om jouw progressie tot dan te meten. 

Eindevaluatie en vervolg

Daarna volgt in week 10 de eindevaluatie met jouw trainer. Wat heb jij bereikt? Wat zijn jouw vervolg doelstellingen en hoe wens jij verder te gaan? Wil jij onder begeleiding verder trainen? Wil jij trainen met een trainingsschema en wat groepslessen volgen? Alles is mogelijk! Jouw trainer zal jou adviseren wat voor jou de geschikte aanpak is en blijft voor jouw beschikbaar als aanspreekpunt voor vragen en trainingsschema's.

Aan de slag bij Olympic Gym Amsterdam!

Vervolgens kan jij aan de slag en kun jij jouw trainingen invullen hoe jij maar wilt! Zelfstandig met jouw trainingsschema aan de slag. Personal Training pakket nemen bij een Personal Trainer, Duo Personal Training volgen, Small group trainingen volgen, activiteitenrooster volgen, Groepslessen volgen, alles is mogelijk bij Olympic Gym Amsterdam, ons gehele team van professionals staat voor jou klaar. 
124756+
Kilo's afgevallen
10000+
Personal Trainingen gegeven
1000+
Tevreden leden
50+ uur
Groepslessen elke week

Dit kun jij zijn met de december actie!

Ga aan de slag bij ons in de fitness of bij de groepslessen. Schrijf je nu in en sport tot 1 februari 2022 gratis! Des te eerder in december jij lid wordt, des te langer jij profiteert van het gratis sporten!


*In combinatie met een jaarlidmaatschap waarvan de contractperiode per 1 februai 2022 in gaat.

Doe mij die actie!

Olympic Gym Amsterdam

Fitnessclub van het jaar 2015, 2016 en 2018

Olympic Gym Amsterdam is reeds 3 keer bekroond tot de fitnessclub van het jaar en elk jaar dingen wij opnieuw mee naar meer titels. Onze klantcentrale aanpak zorgt ervoor dat wij onze service jaar op jaar kunnen blijven verbeteren en onze leden kunnen blijven helpen naar sportief resultaat. 

Wat zeggen onze klanten?

Ik was eerst onzeker om te gaan starten met Fitness. Door de stap voor stap begeleiding en het 10 weken instroom traject ben ik zo bij de hand genomen dat ik mij nu helemaal op mijn gemak voel. 
Kirsten d'Fonceca

Lastig om te sporten met een kleintje, waar laat je die? Gelukkig heb je als lid bij Olympic Gym een kinderopvang inclusief, onbezorgd sporten en de kleine is al helemaal fan van de kinderopvang.

Igor Beuker

Altijd wat afkeer gehad van fitness en BodyBuilder gyms. Bij Olympic Gym hangt echter een echte familie sfeer en je bent als nieuw lid meer dan welkom om kennis te maken!

Alexander Bried

Wat krijg je verder bij jouw lidmaatschap?

 • Onbeperkt toegang tot de gym en onze faciliteiten (zodra wij weer open zijn)
 • Train onder professionele begeleiding van onze trainers 
 • Een 10 weken start traject (twv 192 euro) (zodra wij weer open zijn)
 • Kies uit meer dan 50 uur aan groepslessen per week (zodra wij weer open zijn)
 • Train zowel binnen als buiten in het Olympisch Stadion (binnen zodra wij weer open zijn)
 • Gratis kinderopvang tijdens het sporten (zodra wij weer open zijn) 

100% Resultaat garantie!

Behaal jij niet het gewenste resultaat, dan is het heel simpel bij Olympic Gym Amsterdam; niet tevreden is jouw geld terug. Mits jij jou aan de voorschreven trainingen en voedingsvoorschriften houdt die wij bijhouden, dat wel natuurlijk!
arrow_drop_up arrow_drop_down