Start hier jouw proefmaand!

Voor € 49,95 kan jij een maand profiteren van ons aanbod! Laat jouw gegevens hieronder achter en start zo snel mogelijk met jouw proefmaand!*

 Wat krijg jij bij de proefmaand en lidmaatschap?

 • Onbeperkt toegang tot al onze groepslessen!
 • Onbeperkt toegang tot de fitness!
 • Ontvang een Bodyscan (t.w.v. 25 euro)
 • Ons fitness coachingstraject!
 • Ontvang de eerste 10 weken 1 privé sessie (t.w.v. 50 euro)
 • Ontvang op maat gemaakte trainingsschema's
 • Ontvang coachingssessies
 • Inclusief online coachings programma

*Proefmaand is in combinatie met een jaar of twee jarig lidmaatschap. De proefmaand loopt automatisch over in het door jou gekozen lidmaatschap. Tijdens de proefmaand is er de mogelijkheid op het lidmaatschap niet te starten.

Hoe ziet zo'n coachingstraject eruit?

Intake en Rondleiding Sportadviseur

Iedereen start bij Olympic Gym Amsterdam met een intake en rondleiding van een sportadviseur. Deze laat jou alle in's en out's van de gym zien, voorziet jou van alle informatie en adviseert jou wat een geschikte trainingsmethode zou zijn en welke trainer goed bij jou zou passen. Je plant samen een afspraak met jouw trainer in en vanaf dat moment is deze verantwoordelijk voor jouw progressie bij Olympic Gym Amsterdam.

Eerste training met personal trainer

Jij wordt gekoppeld aan een trainer en doet een eerste met een personal trainer. De trainer zal kijken naar jouw huidige niveau en wat jij voor doel stelt voor de toekomst. Op basis van deze gegevens maakt jouw trainer een persoonlijk trainingsschema op maat. Met dit trainingsschema kun jij gaan trainen en kom jij stapsgewijs steeds verder richting jouw sportieve doelstelling.

Trainingsschema en trainen

Na de eerste training maakt jouw trainer jouw persoonlijke Trainingsschema. Hiermee ga jij zelfstandig aan de slag. Jij hebt wekelijks contact met jouw trainer om de vooruitgang te evaluaren en jouw schema, waar nodig, bij te werken.
Eindelijk, wij zijn weer open! Na ruim een maand weer open te zijn, hebben wij de smaak weer te pakken! Wil jij ook de zomer door blijven sporten? Meld jou dan nu aan voor de zomeractie!
Joost Hazes - Oprichter Olympic Gym Amsterdam
124756+
Kilo's afgevallen
10000+
Personal Trainingen gegeven
1000+
Tevreden leden
50+ uur
Groepslessen elke week

Dit kun jij zijn met de proefmaand!

Ga aan de slag bij ons in de fitness of bij de groepslessen.


Doe mij die actie!

Olympic Gym Amsterdam

Fitnessclub van het jaar 2015, 2016 en 2018

Olympic Gym Amsterdam is reeds 3 keer bekroond tot de fitnessclub van het jaar en elk jaar dingen wij opnieuw mee naar meer titels. Onze klantcentrale aanpak zorgt ervoor dat wij onze service jaar op jaar kunnen blijven verbeteren en onze leden kunnen blijven helpen naar sportief resultaat. 

Wat zeggen onze klanten?

Ik was eerst onzeker om te gaan starten met Fitness. Door de stap voor stap begeleiding en het 10 weken instroom traject ben ik zo bij de hand genomen dat ik mij nu helemaal op mijn gemak voel. 
Kirsten d'Fonceca

Lastig om te sporten met een kleintje, waar laat je die? Gelukkig heb je als lid bij Olympic Gym een kinderopvang inclusief, onbezorgd sporten en de kleine is al helemaal fan van de kinderopvang.

Igor Beuker

Altijd wat afkeer gehad van fitness en BodyBuilder gyms. Bij Olympic Gym hangt echter een echte familie sfeer en je bent als nieuw lid meer dan welkom om kennis te maken!

Alexander Bried

Wat krijg je verder bij jouw lidmaatschap?

 • Onbeperkt toegang tot de gym en onze faciliteiten (zodra wij weer open zijn)
 • Train onder professionele begeleiding van onze trainers 
 • Een 10 weken start traject (twv 192 euro) (zodra wij weer open zijn)
 • Kies uit meer dan 50 uur aan groepslessen per week (zodra wij weer open zijn)
 • Train zowel binnen als buiten in het Olympisch Stadion (binnen zodra wij weer open zijn)
 • Gratis kinderopvang tijdens het sporten (zodra wij weer open zijn) 

100% Resultaat garantie!

Behaal jij niet het gewenste resultaat, dan is het heel simpel bij Olympic Gym Amsterdam; niet tevreden is jouw geld terug. Mits jij jou aan de voorschreven trainingen en voedingsvoorschriften houdt die wij bijhouden, dat wel natuurlijk!