Online Coaching van Olympic Gym Amsterdam?

Behaal in 10 weken al resultaat vanuit jouw woonkamer.

Doe mij het Online Coaching programma


Online Coaching van Olympic Gym Amsterdam?

Behaal in 10 weken al resultaat vanuit jouw woonkamer

Doe mij het Online Coachingprogramma
124756+
Kilo's afgevallen
10000en
Personal Trainingen gegeven
2700+
Gelukkige leden
90+ uur
Groepslessen elke week
Onze trainers zijn zo opgeleid dat zij jou zelfs op afstand 1 op 1 kunnen helpen. Wanneer jij een Online Coachingsprogramma bij ons aangaat kunnen wij jou helpen zelfs vanuit huis jouw sportieve doelen te laten bereiken. Net zoals in de gym doen wij dat met een uitgebreide 1 op 1 aanpak en een gedetailleerd programma helemaal gericht op jou en jouw doelen.
Joost Hazes - Oprichter Olympic Gym Amsterdam

Even voorstellen

Missie Olympic Gym Amsterdam

Joost Hazes zag in 1976 al dat revalidatie en krachttraining voor topsporters sneller en efficiënter kon. Hij heeft voor revalidatie in de topsport trainingsmethoden ontwikkeld die deze beoogde efficiëntie bereikte. Toen realiseerde hij zich dat dit niet alleen voor de topsport relevant was, maar voor iedereen die sport met een bepaald doel voor ogen. Hoewel de trainingsmethodes zijn doorontwikkeld is de filosofie hetzelfde gebleven. Doelgericht sporten met een gestructureerd plan onder toezicht van professionele, constant bijgeschoolde, Personal Trainers die jou helpen dit doel zo efficiënt mogelijk te bereiken. Dit start allemaal met het wetenschappelijk onderbouwde 10 weken traject voor nieuwe leden wat nu ook Online beschikbaar is!

Hoe ziet het Online Coachingstraject eruit?

Intake Sportadviseur

Iedereen start bij Olympic Gym Amsterdam met een intake van een sportadviseur. Deze bespreekt jouw doelen, jouw trainingservaring en natuurlijk jouw wensen en verwachtingen van ons Online Coachingstraject. Verder kun jij al jouw vragen aan hen kwijt! Verder voorzien zij jou van alle informatie en adviseert jou wat een geschikte trainingsmethode zou zijn en welke trainer goed bij jou zou passen. Je plant samen een afspraak met jouw trainer in en vanaf dat moment is deze verantwoordelijk voor jouw progressie bij Olympic Gym Amsterdam en kan het Online Coachingstraject starten.

Facetime Start Test

met jouw Personal Trainer

Jij wordt gekoppeld aan een trainer en deze doet een Start Test via Facetime met jou. Hieruit komen alle gegevens naar voren die jouw trainer nodig heeft om jou van een Trainingsschema op maat te voorzien dat jij geheel thuis kunt uitvoeren. Met dit trainingsschema kun jij gaan trainen en kom jij stapsgewijs steeds verder richting jouw sportieve doelstelling. Ook geeft jouw trainer advies welke Online Groepslessen wellicht aansluiten bij jouw doelstelling.

Trainingsschema en trainen

Na de Start Test maakt jouw trainer jouw persoonlijke Trainingsschema. Hiermee ga jij 2 weken aan de slag hierna volgt een evaluatie en mogelijke aanpassing van jouw schema via Facetime met jouw trainer. Jouw persoonlijke trainer staat verder via de Olympic Gym Amsterdam app 24/7 beschikbaar voor mogelijke vragen. 

Eindevaluatie en vervolg

Daarna volgt in week 10 de eindevaluatie met jouw trainer. Wat heb jij bereikt? Wat zijn jouw vervolg doelstellingen en hoe wens jij verder te gaan? Wil jij onder begeleiding verder gaan trainen? Neem dan bijvoorbeeld een Online Personal Training Pakket af.


Wil jij blijven trainen met een trainingsschema en online groepslessen blijven volgen? Alles is mogelijk, dan kun jij het Online Coachingstraject laten doorlopen!


Jouw trainer zal jou adviseren wat voor jou de geschikte aanpak is en blijft voor jouw beschikbaar als aanspreekpunt voor vragen en trainingsschema's.

Voordelen Online Coaching

Olympic Gym Amsterdam

  • Als jij je inschrijf in mei, betaal jij slechts 99 euro voor 3 maanden (twv 245 euro)
  • Ontvang een gedetailleerd intake gesprek met een Sportadviseur
  • Ontvang een 10 weken traject  (twv 192 euro)
  • Ontvang een online voedingsconsult (twv 25 euro)
  • Ontvang de eerste 10 weken 1 prive sessie (twv 50 euro)
  • Ontvang 2 op maat gemaakte trainingsschema's van jouw Persoonlijke Online Coach
  • Ontvang elke 10 weken 3 coachingsgesprekken met jouw online coach
  • Krijg toegang tot de Olympic Gym Amsterdam app waarmee jij toegang hebt tot jouw trainingsschema's en 24/7 in contact staat met jouw Persoonlijke Online Coach

Waarom Online Coaching bij Olympic Gym Amsterdam?

Inspiratie was nog nooit zo dichtbij.

Olympic Gym - De enige gym in Nederland met een Olympisch Stadion

Olympic Gym Amsterdam

Fitnessclub van het jaar 2015, 2016 en 2018

Olympic Gym Amsterdam is reeds 3 keer bekroond tot de fitnessclub van het jaar en elk jaar dingen wij opnieuw mee naar meer titels. Onze klantcentrale aanpak zorgt ervoor dat wij onze service jaar op jaar kunnen blijven verbeteren en onze leden kunnen blijven helpen naar sportief resultaat. 

Wat zeggen onze klanten?

Ik was eerst onzeker om te gaan starten met Fitness. Door de stap voor stap begeleiding en het 10 weken instroom traject ben ik zo bij de hand genomen dat ik mij nu helemaal op mijn gemak voel. 
Kirsten d'Fonceca

Lastig om te sporten met een kleintje, waar laat je die? Gelukkig heb je als lid bij Olympic Gym een kinderopvang inclusief, onbezorgd sporten en de kleine is al helemaal fan van de kinderopvang.

Igor Beuker

Altijd wat afkeer gehad van fitness en BodyBuilder gyms. Bij Olympic Gym hangt echter een echte familie sfeer en je bent als nieuw lid meer dan welkom om kennis te maken!

Alexander Bried

Tot wat heb ik toegang met Online Coaching?

Persoonlijke trainingsschema's en begeleiding door een Persoonlijke coach.

Jij staat in direct contact met jouw Persoonlijke Coach. Aan de hand van een Start Test via FaceTime analyseert deze jouw start situatie en kan deze, zelfs op afstand, een gedetailleerd trainingsschema voor jouw samenstellen waarmee jij, zelfs vanuit huis, gegarandeerd resultaat behaalt! 

Meerdere online groepslessen wekelijks en dagelijkse online workouts

Wij bieden al onze Online Coachings traject leden exclusief toegang tot onze online aanbod van online LIVE groepslessen, dagelijkse workout videos, en meer content zoals artikelen over voeding, herstel, rust ademhaling en noem maar op, speciaal voor jou zodat jij met jouw gezondheid bezig kan blijven, zelfs nu wij gedwongen thuis zitten. 

100% Resultaat garantie!

Behaal jij niet het gewenste resultaat, dan is het heel simpel bij Olympic Gym Amsterdam; niet tevreden is jouw geld terug. Mits jij jou aan de voorschreven trainingen en voedingsvoorschriften houdt die wij bijhouden, dat wel natuurlijk! Zelfs met onze Online Coachingprogramma's garanderen wij resultaat!

Maak gebruik van deze actie nu het nog kan!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Doe mij die actie!


Waar wacht je nog op? Maak gebruik van die actie!

[gravityforms id="13" title="false"]