17 maart 2020 
in Nieuws

Online Trainingen en content

Online Trainingen en content

Juist nu staan wij voor jou klaar.

“Ondanks alle maatregelen omtrent het Corona Virus willen wij van Olympic Gym Amsterdam er alles aan blijven doen om onze leden te helpen aan het sporten te blijven. Want in een tijd als deze is het juist van belang om jouw weerstand op een zo hoog mogelijk peil te houden. Je kunt hiervoor op deze pagina op onze website terecht waar wij jou uitleggen hoe jij verschillende thuistrainingen kan volgen en uitvoeren. Ook gaan wij veel workouts en waardevolle content delen via YouTube, Facebook en Instagram en kun jij uiteraard Trainingsschema’s voor thuis terugvinden in de Medico Wellness app. Volg ons via alle online kanalen en mis zo niks van alles wat wij aan blijven bieden. Wij hopen jou zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in het Olympisch Stadion.”

Check bijvoorbeeld deze gave Bodycombat workout die jij vanavond al kunt volgen!

 Joost Hazes – Oprichter en Hoofdtrainer Olympic Gym Amsterdam

Over de schrijver
Marijke Jacobs
Door

Marijke Jacobs

op 19 Mar 2020

Ik volg bij jullie yoga en pilatus. De afgelopen 6 weken was ik op reis. Ben nu speciaal op instagram gegaan in de hoop vervangende programma’s voor thuis te vinden. Ik zie alleen bodycombat, maar daar heb ik niets aan. Hopelijk komt er ook aanbod voor yoga en pilatus. Kan er een les opgenomen worden die je dan thuis kunt volgen? Als het allemaal lang gaat duren elke maand een nieuwe. Ik hoop op een positieve reactie.

Irene Kuiper
Door

Irene Kuiper

op 19 Mar 2020

Hoi, ik kom nu ook op de site om Bodypump te volgen, maar vind alleen Bodycombat... zou super zijn als jullie dat ook aanbieden. daarnaast heeft een sportschool in Haarlem het materiaal beschikbaar gesteld voor alle leden (bijv. gewichten, barbells), dat zou ook een hele fijne oplossing zijn zolang jullie dicht zijn. Sterkte en fijne avond!

Reactie plaatsen