Boksen in Amsterdam

Personal Training in Amsterdam Zuid?

Maak vrijblijvend kennis met Olympic Gym Amsterdam!

Meer informatie


Waarom Personal Training bij Olympic Gym Amsterdam?

Personal Training

"Personal Training is de snelste manier om fit te worden. Wanneer een van onze trainers jou 1 op 1 begeleid zul jij sneller resultaat behalen. Al onze trainers zijn gelicenseerd Fitvak A en B. Zij worden tevens wekelijks bijgeschoold in het Olympic Gym Amsterdam College. Zo zorgen wij dat ook onze trainers zich blijven doorontwikkelen en beschikken over de laatste ontwikkelingen en kennis. Hiermee kunnen wij jou garanderen dat jij jouw sportieve doelen in zo'n kort mogelijke tijd bereikt, en dat is een belofte gebaseerd op 1000-en sporters voor jou." 

- Joost Hazes - Oprichter Olympic Gym Amsterdam

Wat is Personal Training?

Of je nou net begint met trainen of een extra boost nodig hebt bij het behalen van jouw doelen, onze personal trainers helpen je altijd om meer te halen uit iedere trainingssessie. More fun. More energy. More result! Personal Training is het 1 op 1 begeleiden van sporters bij het bereiken van hun doel. Dit is niet alleen tijdens de training, maar de trainer houdt jouw progressie in de gaten en blijft jouw begeleiden gedurende het gehele traject.

Voor wie is Personal Training?

Personal Training is geschikt voor iedereen die structureel aan zijn of haar sportieve doelen wilt werken. Onze Personal Trainers zullen jouw eerst testen en daarna start jouw traject met 1 op 1 begeleiding. Je kunt zelf besluiten of jij 1 of meerdere keren in de week Personal Training wilt volgen. Wij raden aan als jij fysieke veranderingen wilt doormaken dat jij minimaal 3 keer per week sport. Dus dat zou 1 Personal Training en twee keer krachttraining met jouw trainingsschema kunnen zijn bijvoorbeeld.

Hoe lang duurt een Personal Training?

Een Personal Training duurt 60 minuten. Jouw Personal Trainer neemt die 60 minuten geheel de tijd voor jou. Wij kunnen je aanraden om vooraf al een (kleine) warming-up doet zodat jij warm aan je training begint. Overleg met jouw trainer wat voor soort warming-up je kunt doen? Het kan namelijk handig zijn wanneer je een bepaalde spiergroep gaat trainen dat jij deze spiergroep goed opwarmt tijdens de warming-up.

Welke spiergroepen train ik? 

Bij Personal Training train je de spiergroepen die bijdragen aan het bereiken van jouw sportieve doel. Over het algemeen zal dat het versterken van jouw hele lichaam zijn. Maar als jij bijvoorbeeld heel erg wilt focussen op de billen of bijvoorbeeld de borst, dan kan het zijn dat de trainer meer oefeningen in de training toevoegt die juist die spiergroepen triggeren. 

Waarom werkt Personal Training?

Bij Personal Training bij Olympic Gym Amsterdam word jij van a tot z begeleid, Dit betekent niet alleen dat jij samen met jouw trainer 1 op 1 traint. Maar ook dat deze jou constant begeleid, voorziet van trainingschema's en jou helpt op een zo efficiënt mogelijke manier jouw trainingsdoel te bereiken.

Hoe vaak moet ik Personal Training doen?

Hoewel leden bij Olympic Gym Amsterdam soms al met 1 uur Personal Training in de week enorme resultaten halen hangt het direct samen met de overige uren die je traint. Het minimum om een fysieke verandering te laten plaatsvinden is 3 keer sporten per week. Wij raden echter aan 4-5 keer tot een gewoonte te maken. Je hebt tenslotte maar 1 lichaam, waarom zou je daar niet net dat beetje extra aandacht aan geven? Laat een professional met je mee te laten kijken en jou helpen jouw fysieke doel te bereiken!

Wat heb je nodig bij Personal Training?

De apparatuur staat klaar, jouw Personal Trainer staat klaar. Het enige wat je nodig hebt is motivatie, een handdoek, een bidon met water, sportkleren en binnen sportschoenen en je bent klaar voor jouw workout. Niks kan jou ervan weerhouden jouw sportieve doelen te bereiken, en daar zorgen onze trainers voor! 

Voordelen van Personal Training bij
Olympic Gym Amsterdam

  • Deskundigheid van constant bijgeschoolde Personal trainers
  • Persoonlijke, professionele 1 op 1 aandacht
  • Doelgericht Trainingsprogramma op maat
  • Je wordt uitgedaagd, stap voor stap je grenzen verleggen
  • Gevarieerde trainingen, elke keer wat anders
  • Via een gestructureerd plan jouw doelstellingen bereiken
  • Helpt jou met het kiezen van de juiste voeding (voor jouw doel)
  • Motivatie: Helpt jou mentaal door dips heen te komen
  • Zorgt voor sneller en efficiënter resultaat van jouw workouts
  • Al met al een goed en energieker gevoel

Benieuwd naar Personal Training

bij Olympic Gym Amsterdam?

Waar wacht je nog op vul je gegevens hieronder in en kom eens langs!

[gravityform id="1" title="false" description="false"]