Boksen in Amsterdam

Step choreo in Amsterdam Zuid?

Probeer het nu uit bij Olympic Gym! 

Gratis proefles
8

Lessen per week!

1.000en

gegeven lessen

20 jaar

ervaring met Step Choreo lessen

Step Olympic Gym

Wat is Step Choreo?

Wat is Step Choreo bij Olympic Gym Amsterdam? Step Choreo is een van de energieke workout in de vorm van een choreografie op muziek. Deze workout is erop gericht om jouw conditie te verbeteren en jouw uithoudingsvermogen en coördinatie te trainen. Tijdens deze les voer je meerdere oefeningen achter elkaar uit zonder grote rust periodes. Je kunt dus wel zeggen dat de workout redelijk intensief is. Aangezien het een choreografie betreft is het handig in een nieuw blok te starten zodat je met de groep mee kunt leren. Waar wacht je nog op? Probeer Step Choreo eens uit!

Olympic Gym Bodystep

Voor wie is Step Choreo? 

Step Choreo is in principe voor alle niveaus geschikt. Het kan even wennen zijn alle pasjes onder de knie te krijgen, begin daarom het liefst aan de start van een nieuw blok, volg de aanwijzingen en het voorbeeld van de Step Choreo trainer en het komt helemaal goed. Zorg er altijd voor als je nieuw bent dat je dit even meldt bij de trainer die de les geeft. Zo kan deze jou even extra aandacht geven en op weg helpen met jouw eerste pasjes in Step Choreo.

Olympic Gym Bodystep

Hoe lang duurt een les?

Een les duurt gemiddeld zo'n 50 minuten, met in en uitloop van de voorafgaande les. 50 minuten intensiteit om jouw doelen te bereiken. Zorg dat je bij een les altijd water en een handdoek bij de hand hebt en zaalschoenen draagt. Zorg daarnaast dat wanneer jij klaar bent met de les jij de door jouw gebruikte step weer reinigt met de schoonmaaksprays zodat deze schoon zijn voor de volgende les.

Olympic Gym Bodystep

Welke spiergroepen train ik? 

Step Choreo is een full-body workout, dit houdt in dat alle spiergroepen aandacht krijgen. Door de velen opties die gegeven worden, is de les goed te niet aan te raden voor beginners, als je beginner bent wacht dan tot de start van een nieuwe choreografie. Tijdens deze les voer je meerdere oefeningen achter elkaar uit zonder grote rust periodes. Je zult merken dat je hartslag en ademhaling zullen worden versneld, waardoor je vetverbranding zal worden geactiveerd! Step Choreo is dus een goede les om af te vallen en je conditie te verbeteren!

Olympisch Stadion Bodybalance

Wanneer is Step Choreo? 

Benieuwd wanneer je deze geweldige les kan volgen? Klik dan hieronder voor ons groepslesrooster. 

Wat zeggen onze klanten over Step Choreo?

Heeeeerlijk zo'n ouderwetse step les. Deze vindt je nergens anders meer in Amsterdam! Zo fijn dat Olympic Gym deze les nog wel aanbiedt, probeer maar eens een lesje uit en je begrijpt het gelijk!
Step Olympic Gym
Zoe
Ik doe al jaren steplessen zodat ik mijn coördinatie goed onderhoud. Olympic Gym biedt deze steplessen gelukkig nog aan want ze zijn bijna nergens meer te vinden in Amsterdam! Top! 
Olympic Gym Bodystep
Marius

Ik zag mijzelf echt nooit in zo'n klasje staan en meedoen aan zo'n steples... Dat dacht ik totdat ik een keer toch maar met een vriendin meedeed, wat een leuke intensieve les, wel eerst even wennen!

Olympisch Stadion Bodybalance
Antoinette
Step & Shape Amsterdam Zuid

Waarom werkt Step Choreo?

Tijdens een Step Choreo les ga je aan de slag onder begeleiding van een Step Choreo instructeur. Deze neemt jou mee in allerlei intensieve pasjes en moves. Je zult de hele les een verhoogde hartslag hebben en het hele lichaam trainen, daarom werkt Step Choreo ook zo goed, vooral voor vetverbranding. Tot wel 545 kcal per les! Waar wacht je nog op?  

Olympic Gym Bodystep

Hoe vaak moet ik Step Choreo doen?

Tijdens een les daag je alle grote spiergroepen uit, een echte full body cardio workout dus! We raden je aan niet meer dan 2 tot 3 lessen per week te doen, zorg ervoor dat je een rustdag tussen sessies hebt zitten. Voeg hier twee tot drie kracht lessen aan toe per week en je hebt een strakker en slanker lichaam in no time. De combinatie van kracht en conditioneel trainen zorgt voor het fitte lichaam waar jij naar op zoek bent. 

Step Olympic Gym

Wat heb je nodig bij Step Choreo?

Bij alle lessen wordt er gebruik gemaakt van je eigen lichaam en lichaamsgewicht. Soms in combinatie met een step, deze en de eventuele verhogingen hebben wij beschikbaar in de gym. Je moet sportkleding dragen en sportschoenen. Breng daarnaast je eigen bidon en een handdoek mee. Daarnaast hebben wij matjes in de zaal beschikbaar en zorgt de enthousiaste instructeur voor de rest.

Voordelen van Step Choreo bij Olympic Gym

  • Je verbrandt veel calorieën per les
  • Je verbetert jouw conditie
  • Je coördinatie en snelheid verbetert
  • Je vetverbrandingssysteem wordt gestimuleerd tijdens de cardioblokken.
  • Je lichaamsvorm verandert: je wordt slanker en strakker.
  • Een feestje in de les 

Step Choreo een keer uitproberen?

Klik dan snel hieronder

Gratis proefles!

Wil jij een keer kennismaken? Vraag de gratis proefles aan! 

[gravityform id="1" title="false" description="false"]