Step & Shape bij Olympic Gym Amsterdam

Step & Shape Amsterdam Zuid

Wat is Step & Shape bij Olympic Gym Amsterdam? Step & Shape is een energieke workout op muziek. Deze workout is erop gericht om jouw conditie te verbeteren en jouw uithoudingsvermogen en coördinatie te trainen. Tijdens deze les voer je meerdere oefeningen achter elkaar uit zonder grote rust periodes. Je kunt dus wel zeggen dat de workout redelijk intensief is. Waar wacht je nog op? Probeer Step & Shape uit!

Olympic Gym Bodystep

Voor wie is Step & Shape? 

Step & Shape is in principe voor alle niveaus geschikt. Het kan even wennen zijn alle pasjes onder de knie te krijgen, en de te bewegen op de muziek maar als jij de aanwijzingen en het voorbeeld van de Step & Shape trainer  goed volgt komt het helemaal goed. Zorg er altijd voor als je nieuw bent dat je dit even meldt bij de trainer die de les geeft. Zo kan deze jou even extra aandacht geven en op weg helpen met jouw eerste "steps" in Step & Shape.

Olympic Gym Bodystep

Welke spiergroepen train ik? 

Step & Shape is een full-body workout, dit houdt in dat alle spiergroepen aandacht krijgen. Door de velen opties die gegeven worden, is de les goed te volgen voor beginners, maar ook zeker nog een uitdaging voor gevorderden! Tijdens deze les voer je meerdere oefeningen achter elkaar uit zonder grote rust periodes. Je zult merken dat je hartslag en ademhaling zullen worden versneld, waardoor je vetverbranding zal worden geactiveerd! Step & Shape is dus een goede les om af te vallen en je conditie te verbeteren!

Step Olympic Gym

Tijdens een Step & Shapeles ga je aan de slag met een verhoogde step onder begeleiding van een Step & Shape instructeur. Deze neemt jou mee in allerlei intensieve pasjes en moves met de step. De step kan verhoogd worden en daardoor kun jij de les intensiever of minder intensief maken. Je zult de hele les een verhoogde hartslag hebben en het hele lichaam trainen, daarom werkt Step & Shape ook zo goed, vooral voor vetverbranding. Tot wel 545 kcal per les!  

  • Je verbrandt veel calorieën per les
  • Je verbetert jouw conditie
  • Je coördinatie en snelheid verbetert
  • Je vetverbrandingssysteem wordt gestimuleerd tijdens de cardioblokken.
  • Je lichaamsvorm verandert: je wordt slanker en strakker.
  • Een feestje in de les 

Step & Shape een keer uitproberen?

Gratis proefles!

Wil jij een keer kennismaken? Vraag de gratis proefles aan! 

[gravityform id="1" title="false" description="false"]