04 juli 2020 
in Nieuws

Update 11 Corona Virus protocol wijziging

Update 11 Corona Virus protocol wijziging

Lieve Leden,

Afgelopen week zijn onze deuren eindelijk weer open gegaan en wat zijn wij ontzettend blij en trots om te zien dat velen van jullie niet konden wachten om weer te beginnen. Wij hopen dat de mensen die reeds zijn geweest met een veilig en goed gevoel hebben getraind!

Na het protocol, verstuurd op 22 juni, is er al het één en ander aangepast. Zoals ook in het protocol toen aangegeven zouden wij bij versoepelingen of eventuele aanscherpingen van de Corona-maatregelen jullie hierover informeren.

Via deze e-mail willen wij per 4 juli 2020 de volgende veranderingen doorvoeren:

  •  De routing stopt [wij stappen af van het eenrichtingsverkeer]
  • Uitchecken is niet meer nodig [inchecken wel]
  • De uitgang is als vanouds weer nummer 23 [dit was eerder nummer 18]

Dit heeft een aantal gevolgen:

Voor de ouders onder ons; na afloop van jouw training mag jij jouw kind gewoon weer zelf ophalen bij de kinderopvang en via nummer 23 de gym verlaten.

Mocht jij na jouw training wat willen drinken of eten bij Zus & Zo kan dit gewoon weer zonder dat jij eerst de gym moet verlaten en weer via de hoofdingang naar binnen moet. De regels die in de brasserie gelden blijven wel gewoon gelden.

Met deze veranderingen willen wij iedereen er nogmaals op attenderen: houd 1,5 afstand. Deze regel blijven wij uiteraard hanteren. Geef elkaar de ruimte in de gym, zodat iedereen met een veilig gevoel kan trainen. Daarbij willen wij nogmaals iedereen oproepen om na jouw training de gym direct te verlaten en niet te blijven hangen.

Verder blijf je gewoon reserveren om te trainen of een groepsles te volgen via de Olympic Gym Amsterdam app.

Hartelijk dank weer voor jullie aandacht en wij hopen iedereen via deze e-mail voldoende te hebben geïnformeerd.

Met sportieve groet,

Team Olympic Gym Amsterdam

Over de schrijver
Reactie plaatsen