X-Fit bij Olympic Gym Amsterdam

Wat is X-Fit?

X-Fit is de grote broer van broertje Crossfit. Olympic Gym Amsterdam geeft X-Fit al jaren en bij X-Fit staan de zogeheten WOD's centraal. Deze WorkoutsOftheDay varieren elke dag en dagen jou gehele lichaam uit op zowel kracht als conditie gebied. Het is aan te raden een sportieve basis te hebben voordat jij aan de lessen deelneemt.

Voor wie is X-Fit? 

X-Fit is geschikt voor de meer ervaren sporter. Hoewel er in de lessen gelet wordt op techniek is het aan te raden een bepaalde sportieve basis te hebben en de grondvormen van bewegen onder de knie te hebben. Met name de maandag lessen zijn daarbovenop ook nog eens wat zwaarder en deze zijn alleen voor gevorderde X-Fitters. Twijfel jij? Vraag dan eens aan jouw trainer of jij een voorbereidend schema voor de X-Fit lessen kan ontvangen zodat jij optimaal aan de lessen kunt gaan deelnemen. 

Welke spiergroepen train ik? 

X-Fit is een fullbody workout. Hoewel elke training anders is en je elke dag een uitdagende workout of the day hebt, zal jouw hele lichaam moeten hard moeten werken. De workout is zowel voor spieropbouw als conditie. Elke spiergroep word uitgedaagd en je kunt voor verschillende sportieve doelen deelnemen aan de les omdat deze voor vrijwel elk doel geschikt is. 

Waarom werkt X-Fit?

Elke workout is anders bij X-Fit de ene workout zal puur met Bodyweight zijn maar veel workouts gebruik je een barbell, kettlebells, boxes, gewichtsschijven etc. Je moet sportkleding dragen en sportschoenen. Breng daarnaast je eigen bidon en een handdoek mee. Daarnaast hebben wij matjes in de zaal beschikbaar en zorgt de enthousiaste instructeur voor de rest en coacht jou naar de juiste techniek en motiveert jou het beste uit jezelf te halen. 

Wat zeggen onze klanten over X-Fit?

X-FIt bij Olympic Gym is de ideale combinatie van kracht en cardio en je voelt jezelf elke week sterker worden. Ik kan het iedereen aanraden! 
Igor
Nog nooit zoveel progressie geboekt bij een groepsles als bij X-Fit bij Olympic Gym Amsterdam. En ik doe al jaren fitness maar X-Fit is zoveel leuker!
Mattijs
X-Fit laat je zweten als nooit tevoren. De eerste keer dat je deelneemt is het oprecht pittig,elke week boek ik progressie en gaan de workouts beter! 
Kirsten

Voordelen van X-fit bij Olympic Gym Amsterdam

  • Je wordt er functioneel fit van. Je bouwt zowel kracht als conditie op.
  • Je traint ook op je zwakke punten
  • Goede technische uitvoering zorgt voor minder kans op blessures en beter resultaat
  • Trainen in een vaste groep motiveert 
  • Behaal sneller resultaat door deze fullbody workout.

X-Fit een keer uitproberen?

Klik dan snel hieronder

Gratis proefles!

Wil jij een keer kennismaken? Vraag de gratis proefles aan! 

[gravityform id="22" title="false" description="false"]