Het aanbod van Olympic Gym

Ontdek het veelzijdige Fitness, Personal Training en Groepslessen aanbod van Olympic Gym in Amsterdam

Het aanbod van Olympic Gym
arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness
Fitness

Bij Olympic Gym beschikken wij over meer dan 2.000 m2 aan fitnessruimte en de juiste apparatuur om jouw workout tot een succes te maken. Laat een schema opstellen en ga aan de slag!

Groepslessen
Groepslessen

Wekelijks bieden wij meer dan 50 uur aan groepslessen aan. Ter aanvulling op je fitnessprogramma of wanneer fitness op toestellen niet bij jou past. Veel variatie, vaste tijden en gemotiveerde trainers!

Personal training
Personal training

Met meer dan 30 personal trainers weten wij zeker dat er een perfecte match voor jou is. Wat jouw trainingsdoel ook is, het is onze missie om jou daarbij te helpen.

Small group training
Small group training

Samen trainen is niet alleen leuker, maar ook effectiever! Ga in een kleine groep aan de slag en behaal resultaat!

Coaching
Coaching

Is jouw doel nu afvallen, kracht ontwikkelen of klaarstomen voor een marathon onze trainers staan klaar om je te helpen. Bij Olympic Gym word jij gekoppeld aan een van onze persoonlijke trainers/coaches. Vervolgens ga jij met jouw trainer/coach aan de slag om jouw trainingsdoel(en) te behalen. Door een persoonlijk trainingsschema en wekelijkse sportafspraken met jouw trainer/coach werken wij samen naar jouw doelen toe.

Olympic Gym Bar
Olympic Gym Bar

Heb je voor of na het sporten zin in een lekkere kop koffie of shake? Dit kan bij onze Olympic Gym Bar. Er zijn proteine shakes met fruit of groente. Verder heb je keuze uit één van onze lekkere bites.

Revalidatie
Revalidatie

Heb je een blessure en moet je revalideren? Dan ben je bij Olympic Gym Amsterdam aan het juiste adres. Ben je nu een topsporter of een recreatieve sporter iedereen kan wel eens te maken krijgen met een blessure. Wij kunnen blessures lokaliseren en snel mobiliseren. Met de juiste oefeningen kan je binnen no-time weer optimaal functioneren en het trainen vervolgen.

In-Body scan
In-Body scan

Bij Olympic Gym is de mogelijkheid om jouw progressie goed te monitoren door middel van een Inbody Scan. De Inbody is een lichaamsmeting die binnen een minuut een uitgebreid overzicht geeft van de lichaamssamenstelling. Zo kunnen wij helpen een nog gerichter doel op te stellen en beter te adviseren in de training, voeding en leefstijl.

Wat onze leden zeggen

De sfeer bij Olympic Gym is erg huiselijk en je voelt je snel op je gemak. Tijdens mijn trainingen word ik door mijn personal trainer op een fijne manier gemotiveerd. Ik zou het iedereen aanraden!

Olympic Gym is een privilege en unieke plek om te kunnen sporten.

De begeleiding bij Olympic Gym is altijd erg goed en professioneel, met name tijdens een personal training.

Je traint bij Olympic Gym onder goede begeleiding met een gericht doel waar jouw trainer jou bij helpt.

Bij Olympic Gym is alles aanwezig van krachttraining, cardio tot veel verschillende groepslessen. Echt een aanrader!

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en maak kennis met Olympic Gym!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Groepslessen tot Personal Training bij Olympic Gym

Met ons uitgebreide aanbod zijn we de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Amsterdam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, Groepslessen, Personal Training en meer. Met onze Proefmaand en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Olympic Gym

Maak kennis met Olympic Gym