Over Olympic Gym Amsterdam

Doelgericht sporten sinds 1976

Ontvang een gratis dagkaart

Over Olympic Gym Amsterdam

Doelgericht sporten sinds 1976

Ontvang een gratis dagkaart

Olympic Gym Amsterdam

"Olympic Gym Amsterdam is oorspronkelijk opgericht in 1976 omdat ik zag dat Revalidatie niet alleen sneller, maar ook efficiënter kon. Ik heb vervolgens trainingsmethodes ontwikkeld waarmee niet alleen atleten en topsporters, maar ook recreatieve sporters en revalidanten optimaal mee kunnen herstellen en trainen. Deze methoden zijn door de jaren heen doorontwikkeld en hebben inmiddels 1000en mensen geholpen hun sportieve doelen succesvol te bereiken."                                                                                                  - Joost Hazes oprichter Olympic Gym Amsterdam

Missie

Joost Hazes zag in 1976 al dat revalidatie en krachttraining voor topsporters sneller en efficiënter kon. Hij heeft voor revalidatie in de topsport trainingsmethoden ontwikkelt die deze beoogde efficiëntie bereikte. Toen realiseerde hij zich dat dit niet alleen voor de topsport relevant was, maar voor iedereen die sport met een bepaald doel voor ogen. Hoewel de trainingsmethodes zijn doorontwikkeld is de filosofie hetzelfde gebleven. Doelgericht sporten met een gestructureerd plan onder toezicht van professionele, constant bijgeschoolde Personal Trainers die jou helpen dit doel zo efficiënt mogelijk te bereiken.

Ik weet genoeg! Wanneer kan ik beginnen?

Start hier! 

Aanpak Olympic Gym Amsterdam

Wat maakt Olympic Gym Amsterdam anders?

Bij Olympic Gym Amsterdam krijgt ieder nieuw lid een 10 weken start traject. Tijdens dit traject wordt eerst jouw beginsituatie vastgesteld door een van onze Personal Trainers, worden lichaams- en krachtmetingen verricht en krijg jij een trainingsschema op maat van jouw trainer waarmee jij aan de slag kunt. Hierna wordt jouw schema bijgesteld en train jij nog eens 5 weken door. Na deze eerste 10 weken ziet 97% van onze klanten al het eerste positieve resultaat! 

Hoe gaat dat dan in zijn werk zo'n 10 weken traject?

Intake en Rondleiding Sportadviseur

Iedereen start bij Olympic Gym Amsterdam met een intake en rondleiding van een sportadviseur. Deze laat jou alle in's en out's van de gym zien, voorziet jou van alle informatie en adviseert jou wat een geschikte trainingsmethode zou zijn en welke trainer goed bij jou zou passen. Je plant samen een afspraak met jouw trainer in en vanaf dat moment is deze verantwoordelijk voor jouw progressie bij Olympic Gym Amsterdam.

Start Test / Personal Training

Jij wordt gekoppeld aan een trainer en deze doet een Start Test en een Bodyscan met jou. Hieruit komen alle gegevens naar voren die jouw trainer nodig heeft om jou van een Trainingsschema op maat te voorzien. Met dit trainingsschema kun jij gaan trainen en kom jij stapsgewijs steeds verder richting jouw sportieve doelstelling.

Trainingsschema en trainen

Na de Start Test maakt jouw trainer jouw persoonlijke Trainingsschema. Hiermee ga jij 2 weken aan de slag hierna volgt een evaluatie en mogelijke aanpassing van jouw schema. Dan ga jij weer 2 weken trainen en in week 4 opnieuw een evaluatie. Vervolgens tussen week 6 en 8 volgt een evaluatie en Bodyscan om jouw progressie tot dan te meten. 

Eindevaluatie en vervolg

Daarna volgt in week 10 de eindevaluatie met jouw trainer. Wat heb jij bereikt? Wat zijn jouw vervolg doelstellingen en hoe wens jij verder te gaan? Wil jij onder begeleiding verder trainen? Wil jij trainen met een trainingsschema en wat groepslessen volgen? Alles is mogelijk! Jouw trainer zal jou adviseren wat voor jou de geschikte aanpak is en blijft voor jouw beschikbaar als aanspreekpunt voor vragen en trainingsschema's.

Aan de slag bij Olympic Gym Amsterdam!

Vervolgens kan jij aan de slag en kun jij jouw trainingen invullen hoe jij maar wilt! Zelfstandig met jouw trainingsschema aan de slag. Personal Training pakket nemen bij een Personal Trainer, Duo Personal Training volgen, Small group trainingen volgen, activiteitenrooster volgen, Groepslessen volgen, alles is mogelijk bij Olympic Gym Amsterdam, ons gehele team van professionals staat voor jou klaar. 

Kom langs en ontvang een gratis dagkaart

Wij nodigen jou uit voor een vrijblijvende intake en rondleiding!

Doe mij die gratis dagkaart!

Wat zeggen leden over ons?

Ik was eerst onzeker om te gaan starten met Fitness. Door de stap voor stap begeleiding en het 10 weken instroom traject ben ik zo bij de hand genomen dat ik mij nu helemaal op mijn gemak voel. 
Chantal
Lastig om te sporten met een kleintje, waar laat je die? Gelukkig heb je als lid bij Olympic Gym een kinderopvang inclusief, onbezorgd sporten en de kleine is al helemaal fan van de kinderopvang.
Frenk
Altijd wat afkeer gehad van fitness en BodyBuilder gyms. Bij Olympic Gym hangt echter een echte familie sfeer en je bent als nieuw lid meer dan welkom om kennis te maken!
Christine
[gravityforms id="14" title="false"]