Het Resultaat programma bij Olympic Gym

Het Resultaat programma bij Olympic Gym

Olympic Gym helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl.

Individueel 4 Weken Programma

Behaal nu echte resultaten

100% focus op jouw doelen

arrow-down

Wil jij ook weer in vorm komen?

Start met het Resultaat programma en bereik net als de vele andere voor jou echte resultaten. Vul onderstaand formulier in om te kunnen starten.

Wat leden zeggen over sporten bij Olympic Gym

De sfeer bij Olympic Gym is erg huiselijk en je voelt je snel op je gemak. Tijdens mijn trainingen word ik door mijn personal trainer op een fijne manier gemotiveerd. Ik zou het iedereen aanraden!

De begeleiding bij Olympic Gym is altijd erg goed en professioneel, met name tijdens een personal training.

Je traint bij Olympic Gym onder goede begeleiding met een gericht doel waar jouw trainer jou bij helpt.

left-arrow
right-arrow

Jouw voordelen bij Olympic Gym in Amsterdam

Les Mills
Les Mills

Doe mee met één van de vele dynamische en gezellige groepslessen van Les Mills. Een Les Mills training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen.

Meer dan 50 uur aan uitdagende groepslessen
Meer dan 50 uur aan uitdagende groepslessen

Bij Olympic Gym beschikken wij over een ruim aanbod groepslessen waar je dagelijks aan kunt deelnemen. Van yoga tot full-body workouts; bij Olympic Gym vind je het allemaal!

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Bij Olympic Gym heeft ieder lid de mogelijkheid persoonlijk begeleid te worden. Is jouw doel nu afvallen, kracht ontwikkelen of klaarstomen voor een marathon onze trainers staan klaar om je te helpen. Laat een persoonlijk trainingsschema opstellen en ga aan de slag om jouw doelen te behalen.

Mooiste uitzicht van Amsterdam in het Olympisch Stadion
Mooiste uitzicht van Amsterdam in het Olympisch Stadion

Sporten met uitkijk op het Olympisch Stadion. Maak gebruik van al onze faciliteiten en moderne, professionele apparatuur in onze gym. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de sintelbaan in het stadion.

Start met het Resultaat programma!