Jij je doelen, wij de inspiratie

Inspirerende verhalen en praktische tips voor een gezonde levensstijl

Jij je doelen, wij de inspiratie
arrow-down

Maak afspraken met je werkgever

Hoe je training past in je dagelijkse ritme: tips van Joost Hazes

Inleiding

Voor veel mensen is het een uitdaging om tijd te vinden voor lichaamsbeweging in hun drukke schema. Joost Hazes van Olympic Gym Amsterdam legt uit hoe je afspraken kunt maken met je werkgever en je training kunt integreren in je dagelijkse ritme.

Waarom afspraken maken met je werkgever?

Elk mens heeft een bioritme met piekprestaties op bepaalde momenten van de dag. Door je training te plannen tijdens deze pieken, kun je effectiever en efficiënter trainen. Bespreek met je werkgever de mogelijkheid om je werkschema aan te passen, zodat je optimaal kunt profiteren van je trainingssessies.

Integratie in je dagelijkse ritme

Plan je trainingen op momenten waarop je het meeste energie hebt, bijvoorbeeld ’s ochtends vroeg of in de late middag. Door consistent te trainen op vaste tijden, maak je lichaamsbeweging een vast onderdeel van je dagelijkse routine, wat bijdraagt aan langdurig succes.

Conclusie

Het integreren van training in je dagelijkse ritme kan een uitdaging zijn, maar met de juiste planning en afspraken is het mogelijk. Bij Olympic Gym Amsterdam helpen we je graag met een persoonlijk trainingsplan dat past bij jouw leven. Jij je doelen, wij de begeleiding. Maak vandaag nog kennis met ons, of neem een proefmaand en begin aan jouw reis naar een gezonder en fitter leven.