Jij je doelen, wij de inspiratie

Inspirerende verhalen en praktische tips voor een gezonde levensstijl

Jij je doelen, wij de inspiratie
arrow-down

Vitaliteit en werk: het verhaal van Marianne Timmer

Vitaliteit en werk: het verhaal van Marianne Timmer

Inleiding

Marianne Timmer, voormalig topschaatser en tweevoudig Olympisch kampioen, heeft haar ervaring in de sportwereld omgezet naar een focus op vitaliteit in het bedrijfsleven. Door regelmatig te trainen bij Olympic Gym Amsterdam, houdt ze haar eigen vitaliteit op peil en helpt ze anderen om hetzelfde te doen.

Creëer een gezonde werkcultuur

Marianne benadrukt het belang van een gezonde werkcultuur. In haar bedrijf, De Timmerfabriek, helpt ze bedrijven om vitaliteit op de werkvloer te bevorderen. Dit doet ze door het integreren van gezonde gewoonten en het belang van bewegen in de dagelijkse routine.

Persoonlijke begeleiding

De persoonlijke begeleiding van haar trainer bij Olympic Gym Amsterdam speelt een cruciale rol in Marianne’s aanpak. De trainingen zijn afgestemd op haar specifieke behoeften, waardoor ze de juiste balans kan vinden tussen inspanning en ontspanning. Dit helpt haar om zowel fysiek als mentaal sterk te blijven.

Gezonde gewoonten

Naast het trainen heeft Marianne geleerd om gezonde gewoonten in haar dagelijkse leven te integreren. Ze benadrukt het belang van voeding, voldoende rust en regelmatige lichaamsbeweging om stress te verminderen en de productiviteit te verhogen.

Regelmaat en doorzettingsvermogen

Marianne weet als geen ander hoe belangrijk regelmaat en doorzettingsvermogen zijn. Door consistent te trainen en gezonde keuzes te maken, blijft ze fit en energiek. Deze discipline brengt ze ook over op de mensen met wie ze werkt, waardoor zij ook kunnen profiteren van een verbeterde vitaliteit.

Conclusie

Een goede balans tussen werk en gezondheid is cruciaal voor je welzijn. Bij Olympic Gym Amsterdam helpen we je om deze balans te vinden met persoonlijke begeleiding en effectieve trainingen. Zoals Marianne’s verhaal laat zien: “Jij je doelen, wij de begeleiding.” Maak vandaag nog kennis met ons, of neem een proefmaand en begin aan jouw reis naar een gezonder en fitter leven.

 

Luister zelf de podcast met Maria Tailor

Vlammen! met Marianne Timmer