Jij je doelen, wij de inspiratie

Inspirerende verhalen en praktische tips voor een gezonde levensstijl

Jij je doelen, wij de inspiratie
arrow-down

Fit en positief blijven: het verhaal van Dolf Werlemann

Fit en positief blijven: het verhaal van Dolf Werlemann

Inleiding

Dolf Werlemann is een inspirerend voorbeeld van hoe je op latere leeftijd fit en positief kunt blijven. Op 72-jarige leeftijd werkt Dolf nog steeds en traint hij vijf dagen per week bij Olympic Gym Amsterdam. Zijn positieve instelling en actieve levensstijl maken hem tot een rolmodel voor velen.

Regelmaat en doorzettingsvermogen

Dolf benadrukt het belang van regelmaat en doorzettingsvermogen. Hij komt vijf dagen per week naar de sportschool, ongeacht zijn drukke schema. Deze consistentie helpt hem om zijn fitheid te behouden en zijn dagelijkse activiteiten makkelijker te maken.

Positieve mindset

Wat Dolf echt onderscheidt, is zijn positieve instelling. Hij geniet van zijn eigen instelling en krijgt regelmatig complimenten van zijn gezin en vrienden. Hij gelooft dat een positieve mindset essentieel is voor een gezond en gelukkig leven.

Gezonde levensstijl

Dolf’s verhaal laat ook zien hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl te hebben. Naast het trainen, let hij op zijn voeding en blijft hij actief betrokken bij verschillende activiteiten. Zijn passie voor koken draagt bij aan zijn gezonde levensstijl, waarbij hij let op wat hij eet om zijn fitnessdoelen te ondersteunen.

Persoonlijke begeleiding

Bij Olympic Gym Amsterdam krijgt Dolf persoonlijke begeleiding die is afgestemd op zijn specifieke doelen. Onze trainers, zoals Joost Hazes, staan klaar om hem te helpen en te motiveren. Dolf heeft geleerd hoe belangrijk het is om begeleiding te hebben die past bij zijn niveau en behoeften.

Conclusie

Fit en positief blijven is een reis die tijd en toewijding vergt. Met de juiste mindset, begeleiding en doorzettingsvermogen kun jij je doelen bereiken. Bij Olympic Gym Amsterdam zeggen we: “Jij je doelen, wij de begeleiding.” Maak vandaag nog kennis met ons, of neem een proefmaand en begin aan jouw reis naar een gezonder en fitter leven.  

Luister zelf de podcast met Maria Tailor

Vlammen! met Dolf Werlemann