Jij je doelen, wij de inspiratie

Inspirerende verhalen en praktische tips voor een gezonde levensstijl

Jij je doelen, wij de inspiratie
arrow-down

Werk-privé balans verbeteren met fitness: Karin’s verhaal

Werk-privé balans verbeteren met fitness: Karin’s verhaal

Inleiding

Karin de Blaey heeft een druk leven met haar eigen bedrijf en gezin. Ze heeft ontdekt hoe belangrijk het is om een goede werk-privé balans te hebben. Door regelmatig te trainen bij Olympic Gym Amsterdam, met de hulp van haar personal trainer Terry, heeft ze een manier gevonden om haar leven in balans te houden.

Creëer tijd voor jezelf

Karin traint drie keer per week bij Olympic Gym Amsterdam. Deze momenten zijn helemaal voor haarzelf, zonder afleidingen van werk of gezin. Dit helpt haar om scherp en gefocust te blijven in haar dagelijkse leven.

Persoonlijke begeleiding

De persoonlijke begeleiding van haar trainer Terry is essentieel voor Karin. Terry stemt de trainingen af op haar behoeften en helpt haar om de juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Dit zorgt ervoor dat ze elke sessie vol energie weer verlaat.

Ontspanning door inspanning

Trainen helpt Karin niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Het geeft haar de mogelijkheid om stoom af te blazen en met een frisse blik terug te keren naar haar werk. Ze merkt dat ze productiever en positiever is na een training.

Gezonde gewoonten

Naast het trainen heeft Karin geleerd om gezonde gewoonten in haar dagelijkse leven te integreren. Dit helpt haar om stress te verminderen en een betere balans te vinden tussen werk en privé. Ze neemt nu de tijd om te ontspannen en te genieten van haar vrije momenten.

Conclusie

Een goede werk-privé balans is cruciaal voor je welzijn. Bij Olympic Gym Amsterdam helpen we je om deze balans te vinden met persoonlijke begeleiding en effectieve trainingen. Zoals Karin’s verhaal laat zien: “Jij je doelen, wij de begeleiding.” Boek vandaag nog een gratis proefles en begin aan jouw reis naar een gezonder en gebalanceerder leven. Maak vandaag nog kennis met ons, of neem een proefmaand en begin aan jouw reis naar een gezonder en fitter leven.  

Luister zelf de podcast met Maria Tailor

Vlammen! met Karin de Blaey en Personal Trainer Terry Beth